„Pasikeitimą lėmė besiplečiančios grupės veiklos ir augantis rinkos potencialas. Matome, kad skirtingos veiklos koncepcijos ir darbas skirtingose rinkose reikalauja kasdienio dėmesio, todėl skiriame atskirą vadovą „Impuls“ veiklai Lietuvoje, o aš daugiau susitelksiu į užsienio rinkas, plėtrą ir naujus veiklos modelius. Darius įmonių grupėje dirba jau ketverius metus, puikiai išmano verslo subtilybes ir iki šiol buvo atsakingas už kelias mūsų veiklas, todėl tikime jo kompetencija vadovauti didžiausiam sveikatingumo klubų tinklui Lietuvoje“, – sako V. Šiugždinis.

„Džiaugiuosi valdybos pasitikėjimu ir suteikta atsakomybe. Viena svarbiausių mano užduočių – stiprinti dėmesį klientams, gerinant jų patirtį „Impuls“ sveikatingumo klubuose. Planuoju atidžiai įsiklausyti ir išgirsti klientų poreikius ir siūlyti jiems kuo kokybiškesnes paslaugas. Taip pat sieksiu didesnio visos darbuotojų komandos įsitraukimo, įgalindamas juos tapti „Impuls“ prekės ženklo ambasadoriais“, – teigia naujasis UAB „Impuls LTU“ direktorius D. Mikaila.

„Impuls“ ir „Lemon Gym“ įmonių grupės apyvarta 2018 m. siekė 18 mln. Eur, šiais metais planuojama pasiekti apie 19,3 mln. Eur apyvartą.

29 sveikatingumo ir sporto klubuose „Impuls“ ir „Lemon Gym“ visose Baltijos šalyse sportuoja daugiau nei 62 tūkst. žmonių. Šiais metais įmonių grupė atidarė didžiausią „Lemon Gym“ klubą tinkle – jis įsikūrė prekybos centre „Akropole“ Rygoje, bei pristatė daugiau paslaugų, įtrauktos ir grupinių treniruočių paslaugos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)