Rudens sezonas Lietuvos viešbučių rinkoje pasitiktas įspūdingai. Šiandien buvo oficialiai atidarytas „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre" viešbutis, priklausantis „Hilton" tinklui, jungiančiam 5700 viešbučių visame pasaulyje. Šis momentas yra labai svarbus visai Lietuvai, kadangi nuo šių metų verslo keliautojų pamėgtame „Hilton" viešbučių žemėlapyje yra įrašytas ir Vilniaus vardas.

Frančizės principu valdomas tinklo „Hilton" viešbutis Lietuvoje pirmiesiems svečiams duris atvėrė liepos mėnesį, o šiandien pakvietė svečius į didįjį „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre" atidarymo renginį.

Pagrindinė viešbučio atidarymo renginio mintis buvo nukeldinti svečius į išpuoselėtą sodą.
Renginio vedėjai Gabrielė Martirosian ir Rolandas Mackevičius svečius lydėjo į paslaptingą kelionę viešbučio koridoriais. Arfos garsus čia keitė specialiai viešbučio atidarymui sukurtas Justino Kulikausko ir Pavelo Giunterio kūrinys. Vėliau, apžiūrinėjant viešbučio kambarius, terasą bei konferencijų centrą, sekė vienas netikėtumo faktorius po kito: 6 aukšte buvo galima sutikti kokteilius maišantį barmeną, konferencijų centre išgirsti lietuvių ir škotų liaudies dainas, atliekamas pripažinto geriausio Lietuvoje moterų choro „VIVA", kuriam vadovauja Vilija Mažintaitė, o atriumo erdvėje išvysti oro akrobatų pasirodymą.

Atidarymo metu, viešbučio „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre" Generalinis direktorius Tadas Ėvaltas atskleidė, kad viešbutis ateityje tikrai galėtų tapti ir meno, kultūros bei sporto traukos centru: „Esame atviri menui ir esame numatę bendrų projektų su kūrėjais ateityje. Šiandien džiaugiamės Aistės Jurgos Krasauskaitės grafikos darbais bei rankų darbo vazomis, puošiančiais restoraną bei barą, Liutauro Parojaus fotografijomis, kurios yra iškabintos viešbučio numeriuose. Visai neseniai pasirašėme sutartį su Vilniaus krepšinio klubu „Rytas" taip tapdami oficialiu klubo viešbučiu".

„Hilton Garden Inn Vilnius City Centre" įrengtas pagal atnaujintą šios kategorijos viešbučių visame pasaulyje koncepciją, kai siekiama sukurti erdvesnes, šviesesnes patalpas bei skirti dėmesio šalies kultūrą atspindinčioms detalėms. Būtent ši naujoji koncepcija ir paskatino lietuvių įmonės „Jurta" architektus atsigręžti į baltiškąsias šaknis. Taip grindyse atsirado žalvario detalių, lubose – lietuviškuosius sodus primenantys žalvario elementai, skudučių siena, o fojė – aukuro formos židinys. Pasak viešbučio pardavimų ir marketingo vadovės Zinaidos Karpičienės, šios baltiškosios detalės sulaukia nemažai susidomėjimo ir viešbučio svečių klausimų apie mūsų šaknis bei kultūrą.
Naujasis viešbutis, kuriame yra 164 kambariai, 300 kvadratinių metrų konferencijų centras, sporto salė, erdvės bendravimui, konceptualus restoranas „Beef Room" ir stogo terasa su įspūdingais Vilniaus miesto, vos per porą mėnesių spėjo sulaukti aukščiausių balų už paslaugų kokybę platformose „Booking.com" bei „Tripadvisor", o planuotas pirmųjų mėnesių viešbučio užimtumas buvo viršytas trisdešimčia procentų.

Viešbutis įsikūręs komplekse „Live Square", kurį plėtoja nekilnojamojo turto bendrovė „Eika". Į projektą, kurį sudaro verslo centras, viešbutis, 3 gyvenamieji namai ir prekybinė galerija, investicijos sieks 49 mln. eurų.

Apie Hilton Garden Inn

Apdovanojimų pelnęs „Hilton Garden Inn" prekės ženklas suteikia verslo ir laisvalaikio svečiams aukštesnės kategorijos apgyvendinimo paslaugas ir patogumus, kurie yra „paprasčiausiai kitame lygyje". „Hilton Garden Inn Promise" patvirtina prekės ženklo tikslą, kad kiekvieno svečio viešnagė būtų geresnė ir ryškesnė. Patvirtinta. „Hilton Garden Inn" komandos nariai daugiau nei 820 viešbučių 42 šalyse visame pasaulyje užtikrina, kad keliautojai gautų neišdildomą ir pasitenkinimą keliančią patirtį, pradedant nuo pirmojo pasisveikinimo. „Hilton Garden Inn" yra pripažintas maisto ir gėrimų lyderis, savo restoranuose ir baruose siūlantis patiekalus, kuriems ruošti naudojami vietiniai maisto produktai ir gėrimai, vietoje gaminamus karštus pusryčius, barmenų plakamus kokteilius. „Hilton Honors" nariai, užsakantys viešnagę per„Hilton" kanalus, turi tiesioginę naudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją