V. Zumerienė yra sakiusi, kad yra pratusi dirbti su privataus verslo atstovais, kurių sėkme buvo suinteresuoti visi, o šis yra „labai politinis ir turintis daugybę neapibrėžtumų.“

„Aš, kaip projekto vadovė, kuri buvau nusamdyta konkrečiam projektui atlikti, konkretų tikslą pasiekti, šiandien nematau galimybių tęsti tokios savo veiklos, nes viešai išsakoma dabartinės vadovybės pozicija yra kitokia, prieštaraujanti projekto tikslui, nors Vyriausybė tikina, kad projekto tikslas nėra pasikeitęs“, – anksčiau Eltai sakė V. Zumerienė.

ELTA primena, kad žemės ūkio ministras Andrius Palionis sudarė darbo grupę, kuri įvertins ŽŪM perkėlimo į Kauną tikslingumą ir pagrįstumą. Ji išvadas žada pateikti rugsėjį.

Penktadienį ŽŪM patalpų nuomos Kaune konkursą laimėjusi SBA grupės įmonė pareiškė pasitraukianti iš konkurso dėl išaugusio neapibrėžtumo ir dėl sutarties pasirašymo atidėliojimo kylančių rizikų.

Tuo metu ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sakė, kad tikslas perkelti ŽŪM į Kauną nepasikeitė. Seimo „valstiečių” frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis taip pat yra sakęs, kad A. Palionio reikštas prieštaravimas ministerijos perkėlimui į Kauną tėra subjektyvi nuomonė, o šio sprendimo ir ministerijos perkėlimo proceso niekas neatšauks.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)