„Sporto baro ir restorano atidarymas sostinės prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ – tarptautinės „O’Learys“ plėtros Pabaltijo šalyse strategijos dalis. Remiantis ja, „O’Learys“ kuriami tik gausiai lankomose, lengvai pasiekiamose miestų vietose arba tokiose erdvėse kaip oro uostai, prekybos ir pramogų centrai, stadionai ar viešbučiai. Jos populiarios ir tarp verslo, todėl „O’Learys“ pritaikomi jo poreikiams. Naujausiame sporto bare ir restorane Vilniuje įrengta konferencijų salė, kuri gali būti apjungta su boulingo zona, tad darbą ir pramogas derinti čia gali didelis būrys kolegų bei partnerių“, – sako „O’Learys“ frančizės savininkės „Apollo Group“ vadovas Lietuvoje Tadas Račkauskas.

Pasak jo, gerai verslo klientų ir visų lankytojų patirčiai užtikrinti, įrengiant naują sporto barą ir restoraną, daug dėmesio skirta interjero sprendimams bei naujausioms technologijoms, tarp kurių – 70 ekranų sporto varžybų transliacijoms, 14 boulingo takų ir šalyje pirmą kartą įdiegta šio žaidimo administravimo ir žaidėjų patirtis papildanti SYNC sistema, taip pat visiška naujovė Lietuvoje – stalo kerlingas bei dar apie 20 įvairių žaidimų ir atrakcijų. Pramogoms pasirinkę varžybų transliacijas, „O’Learys“ lankytojai gali žiūrėti įvairių sporto šakų, pradedant krepšiniu ir baigiant sniego tinkliniu, rungtynes, rodomas per 300 viso pasaulio sporto televizijos kanalų.

Konferencijų ir kitų renginių dalyviai bei visi naujos pramogų vietos lankytojai čia veikiančiame restorane gali išmėginti amerikietiškos virtuvės meniu – nuo klasikinių mėsainių ir „tex mex“ užkandžių iki maistingų salotų bei sočių pagrindinių patiekalų, taip pat tinkančių vegetarams ir veganams. Sostinėje duris atvėręs „O’Learys“ – pirmasis tinklo restoranas, pristatantis naujausią meniu koncepciją. Šiuo tikslu restorano komandai veiklos pradžioje padeda šefai iš Švedijos ir Estijos, o kasdien čia dirba patyrusių virtuvės profesionalų komanda. Naujame sporto bare ir restorane sostinėje iš viso sukurtos 35 darbo vietos.

Pirmoji „O’Learys“ tinklo pramogų vieta Baltijos šalyse duris atvėrė prieš kiek daugiau nei metus, praėjusių metų birželį, Estijos sostinėje Taline. Prekybos centre „Kristiine“ įrengtas sporto baras-restoranas 2018-aisiais išrinktas inovatyviausiu frančizės savininku visame „O’Learys“ tinkle. Dar vienas šio tinklo sporto baras-restoranas Estijoje veikia Tartu mieste.

Šiais metais, balandį, „O’Learys“ atidarytas kaimyninėje Latvijoje, Rygoje, tuo pat metu darbą pradėjusiame prekybos ir pramogų centre „Akropolis“.

Iš viso šiuo metu Skandinavijos ir Baltijos šalyse, taip pat Belgijoje, Ispanijoje, Vengrijoje, Turkijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Singapūre, Kinijoje ir Vietname veikia daugiau nei 130 „O’Learys“ pramogų vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)