Dešimtyje Europos šalių veikianti Lietuvos kapitalo bendrovė Klaipėdos LEZ pasirinko nebetilpdama savo senosiose uostamiesčio patalpose bei norėdama pakelti kokybės kartelę darbuotojams, klientams ir partneriams. 1000 kv. m sandėliavimo patalpose ir 82 kv. m biure dirbs iki 10–ies „Baldai1.lt“ darbuotojų.

Sutartį su Klaipėdos LEZ „Baldai1.lt“ pasirašė vos praėjusį penktadienį ir iškart galės pradėti veiklą: sandėlio patalpos tam yra jau paruoštos. Bendrovės biuro patalpos bus įrengtos per ateinantį mėnesį.

Pijus Makarevičius, „Baldai1.lt“ įkūrėjas ir vadovas, pasakoja, kad iš naujojo distribucijos centro bendrovė aptarnaus ne tik Klaipėdos, bet ir Telšių bei Tauragės apskritis.

„Toliau tobulindami prekių pristatymo procesą bei atidarinėdami naujus terminalus, esančius arčiau mūsų klientų, sieksime būti internetinės baldų prekybos lyderiai tiek Lietuvoje, tiek ir kitose 10 Europos šalių, kuriose dirbame. Per artimiausius metus esame numatę tolimesnę plėtrą bent į porą naujų rinkų“, – komentuoja P. Makarevičius.

Pijus Makarevičius
Vaidas Velykis, Klaipėdos LEZ verslo plėtros vadovas, teigia, kad teritorijoje jau seniai veikia ne viena stipri transporto ir logistikos bendrovė, tačiau „Baldai1.lt“ paskirstymo taškas bus išskirtinis tuo, kad priklausys vienam mažmeninės prekybos prekės ženklui.

„Logistiškai Klaipėdos LEZ patrauklus Vakarų Lietuvos regioną aptarnaujančioms įmonėms: esame prie pagrindinių transporto arterijų bei miesto. Taip pat galime pasiūlyti reprezentatyvias patalpas, patogias darbuotojams ir klientams, bei lanksčias nuomos sąlygas“, – sako V. Velykis.

Sulig „Baldai1.lt“ atėjimu į Klaipėdos LEZ buvo faktiškai pilnai užpildytas pirmasis „FlexStart“ lankstusis gamybos pastatas – jame beliko vos 85 kv. m laisvo administracinės paskirties ploto. „FlexStart“ yra leidinio „fDi Intelligence“ apdovanojimą už investuotojų įsikūrimo greitį pelnęs projektas, leidžiantis gamybos, sandėliavimo ar prekybos įmonėms pradėti veiklą per itin trumpą laiką: nuo 1 iki 3 mėn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)