Anot „General Financing“ atstovų, sostinės Perkūnkiemio rajonas pasirinktas neatsitiktinai. Užuot koncentruojantis miesto centre, nuspręsta atsižvelgti į labiausiai apgyvendintų sostinės rajonų poreikius.

„Siekiame, kad finansinės konsultacijos ir paslaugos būtų prieinamos paprasčiau – telktųsi ne tik miesto centre, kur darbo valandomis apsilankyti pavyksta ne kiekvienam. Perkūnkiemyje kuriasi ir būstus įsirenginėja vis daugiau gyventojų – jiems reikalingos vartojimo paskolos ir kitos finansinės paslaugos, tad žinome, jog šis skyrius čia tikrai laukiamas ir naudingas“, – sako „General Financing“ Klientų sėkmingos patirties vadovas Skirmantas Ketvirtis.

Naujajame „General Financing“ padalinyje atsisakyta finansinių paslaugų teikėjams įprastų klientų aptarnavimo zonų. Klientai bus konsultuojami atviroje erdvėje, ten, kur jiems patogiausia – pačioje kavinėje. Skyriaus darbuotojai klientus pasitiks su planšetiniais kompiuteriais bei siūlys konsultacijas visais klausimais, susijusiais su bendrovės teikiamomis paslaugomis.

„Neretai apsilankymas banke ar kalbėjimas apie finansines paslaugas gyventojams asocijuojasi su itin formalia, įpareigojančia, stresą keliančia aplinka. Mūsų siekis – su klientais apie finansus kalbėti paprastai ir suprantamai. Įgyvendinant šį tikslą kurta ir naujojo skyriaus koncepcija bei aplinka, kuri, tikiu, suteiks klientams tik malonias apsilankymo patirtis“, – sako S. Ketvirtis.

Naujasis bendrovės „General Financing“ skyrius duris atvėrė adresu Ukmergės g. 322, Vilniuje.

„General Financing“ finansų sektoriuje veikia jau 14 metų, bendrovės paslaugų portfelis šiuo metu siekia 70 mln. eurų. „General Financing“ Lietuvoje turi 18 nuosavų skyrių bei daugiau nei 2000 klientų aptarnavimo vietų. Bendrovė jau suteikė daugiau kaip 632 tūkst. paskolų. Šių metų birželį Europos Centrinis Bankas „General Financing“ suteikė specializuoto banko licenciją.