Verslininkas, Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas, įvairių socialinių iniciatyvų rėmėjas už aktyvią veiklą 2018 m. apdovanotas Lietuvos Pramonės, prekybos ir amatų rūmų asociacijos Padėkos ženklu. R.Karpavičius yra gavęs apdovanojimą ir iš Prezidentūros. Verslininkas buvo Tenerifės vaikų futbolo puoselėtojas ir mecenatas.

Patvirtinusi R. Karpavičiaus mirtį, UAB „Karpis“ ir UAB „Marijampolės pieno konservai“ Valdybos pirmininkė Aušra Mockuvienė užtikrino, kad holdingo įmonių veiklos verslininko netektis nesutrikdys.

Atsisveikinimas su velioniu įvyks rugpjūčio 11 d. nuo 16 iki 21 val. Kaune, „Tylos namuose“, esančiuose Vaidoto g. 54. Artimieji prašo nenešti gėlių. Vietoje jų – po baltą degančią žvakę, kaip atminimo ir pagarbos simbolį. Laidotuvės vyks šeimos rate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)