Tai yra trečioji šiemet elektrinių „CityBee“ paspirtukų dalijimosi paslaugos plėtros banga Lietuvoje. Po jos bendrovė čia valdo beveik 1 tūkst. el. paspirtukų flotilę. Šią savaitę „CityBee“ paspirtukai taip pat išriedėjo ir į Kauno gatves.

„Atsižvelgdami į klientų atsiliepimus ir pageidavimus, el. paspirtukų paslaugą nusprendėme teikti ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose Vilniuje ir Kaune, bet ir pajūryje. Čia startuojame su bandomuoju projektu – jo metu vertinsime pajūrio gyventojų bei svečių poreikius ir pagal tai spręsime dėl tolesnės paslaugos plėtros“, – komentavo „CityBee“ vadovas Lukas Yla.

Klaipėdoje ir Palangoje „CityBee“ el. paspirtukų naudojimosi kaina bus įprasta – 50 ct už el. paspirtuko rezervaciją ir 10 ct už kiekvieną minutę.

„CityBee“ el. paspirtukų naudotojai Lietuvoje yra apdrausti civilinės atsakomybės draudimu, galiojančiu tais atvejais, kai padaroma žala el. paspirtuko vairuotojo sveikatai, trečiųjų šalių turtui ar sveikatai arba apgadinus paspirtuką.

Transporto dalijimosi paslaugas Lietuvoje ir užsienyje teikianti bendrovė priklauso lietuviško kapitalo tarptautinei įmonių grupei „Modus Group“.

Lietuvoje „CityBee“ turi daugiau nei 230 tūkst. aktyvių klientų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)