„Aš susilaikysiu nuo komentarų“, – DELFI laidoje paslaptingai šypsojosi V.Sinkevičius.

Tiesa, nors politikas nepatvirtino, kad buvo susitikęs su Jacku Ma, tačiau to ir nepaneigė, o laidoje paslaptingai šypsodamasis tik pakartojo, kad džiaugiasi tokių žmonių vizitais mūsų šalyje.

Trečiąkart paklausus, ar buvo susitikęs su kinų milijardieriumi, V.Sinkevičius to nepaneigė, bet patvirtinti taip pat nenorėjo.

„Aš susilaikysiu nuo bet kurių komentarų. Tai buvo asmeninis jo vizitas, džiaugiuosi, kad jis pasirinko Lietuvą. Nenuvertinkite Lietuvos. Džiugu, kad toks žmogus atrado Lietuvą“, – DELFI žurnalistui atsakė politikas.

Oficialioje jo darbotvarkėje susitikimas nebuvo pažymėtas.

Paklausus, ar ministras žino, kokiais tikslais jis lankėsi Lietuvoje, ministras sakė, kad džiaugiasi, kai tokie žmonės atvyksta į Lietuvą.

„Mes nuo platesnių komentarų susilaikome. Tai buvo asmeninis jo vizitas. Aš džiaugiuosi, kad vis daugiau žmonių atranda Lietuvą, kiekvienas turistas mums labai svarbus. Džiugu, kad tai būna ir žinomi, turtingi žmonės, kurie turi galimybę investuoti Lietuvoje“, – nuo klausimo išsisukti bandė ministras.

DELFI primena, kad ketvirtadienį socialiniuose tinkluose vienas sostinės advokatas pasidalijo nuotrauka, kurioje jis užfiksuotas su Jacku Ma.

Įmonė „Alibaba“, kartais vadinama Kinijos „eBay“, buvo įkurta 1999-aisiais ir tapo viena iš stambiausių internetinių bendrovių. Įmonės rinkos vertė siekia maždaug 490 mlrd. dolerių (433 mlrd. eurų), o asmeninis J. Ma turtas vertinamas apie 40 mlrd. dolerių (35,3 mlrd. eurų) dydžio suma.

DELFI susisiekė tiek su „Versli Lietuva“, tiek su „Global Lithuanian Leaders“ atstovais, tačiau jie apie miljardieriaus vizitą jokios informacijos neturėjo ir teigė apsilankymo tikslo nežinantys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)