Vaizdas, kaip buvo teigiama, užfiksuotas penktadienį popiet Karoliniškėse esančioje „Circle-K“ degalinėje.

Apie tai, kas nutiko, DELFI pakomentavo ir pačios „Mano aplinka“ įmonės atstovai.

„Ši situacija sužinota iš pasidalintos nuotraukos socialiniame tinkle „Facebook“. Ji patikrinta su „Cirkle K“ degalinės administracija, peržiūrėti vaizdo įrašai, užfiksuotas vagystės atvejis.

Deja, pasirodo, net ir gerai dirbantys, atrodę labai sąžiningi, darbuotojai elgiasi neteisėtai. Šiam darbuotojui surašytas tarnybinis pranešimas ir jam bus taikoma atsakomybė pagal LR galiojančius teisės aktus“, – buvo teigiama įmonės atsakyme.

Nors iš pradžių manyta, kad pilamas dyzelinas yra žalias, tačiau įmonė teigė, kad jų kompanija žalių degalų nenaudojanti.

Į šią situaciją sutiko sureaguoti ir „Circle K Lietuva“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Lina Katinė.

„Mūsų tinklo degalinėse kolonėlės su žaliojo dyzelino funkcija aktyvuojamos tik vairuotojui pateikus galiojantį leidimą naudoti būtent šią degalų rūšį. Tokiu būdu vairuotojas asmeniškai patvirtina savo atsakomybę bei įsipareigojimą laikytis galiojančių teisės aktų.

Dėkojame klientui, kuris pastebėjo ir pranešė apie galimą nesąžiningą elgesį ir tikimės, kad nuotraukoje užfiksuotos transporto priemonės savininkė bendrovė sureaguos į šią situaciją“, – tikinama išplatintame komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)