Į naująjį biurą įmonė planuoja įsikelti gruodį. Bankas įsirengs viršutiniame – devintame – pastato aukšte, 876 kv. m. patalpose.

„Šiuo metu Vilniuje jau dirba 43 žmonių komanda, iki metų pabaigos planuojame darbuotojų skaičių padvigubinti“, – pranešime cituojamas „Revolut Bank“ vadovas Virgilijus Mirkės.

Vilniaus ofisas, kaip ir visos kitos „Revolut“ grupės būstinės, kaip teigiama, įrenginėjamas išlaikant vientisą interjero dizainą ir stilių: visuose biuruose dominuoja urbanistinis stilius, natūralios medžiagos, atviros darbo erdvės, bendra virtuvė darbuotojams, kurį gali būti paverčiama į renginio erdvę, taip pat minkštos poilsio zonos bei stovimi stalai, norintiems pakeisti darbo aplinką.

„Biuras Vilniuje, kaip ir visi kiti, atspindės gilesnę „Revolut“ grupės įmonių filosifiją – mes nestatome dirbtinių hierarchinių barjerų tarp darbuotojų, visi vadovai dirba toje pačioje erdvėje su visomis komandomis, o susitikimams ar privatiems skambučiams visi bendra tvarka gali rezervuoti susitikimų kambarius“, – kalba V. Mirkės.

Be Vilniaus, „Revolut“ grupės įmonės savo biurus turi dar 17-oje kitų valstybių. „Šiuo metu įmonėje jau dirba virš 1200 darbuotojų 21 biure visame pasaulyje, tarp kurių – Niujorkas, San Franciskas, Singapūras, Tokijus, Porto, Berlynas, Torontas, ir eilė kitų“, – teigia Andrius Bičeika, „Revolut Ltd” Žmogiškųjų išteklių vadovas.

Anot jo, dalis steigiamų ofisų taps dideliais technologiniais ar klientų aptarnavimo centrais, tuo tarpu kiti dirbs vietos rinkose plėtodami verslą ir rinkodarą.

Lietuvoje registruota įmonė „Revolut Bank”, UAB, specializuoto banko licenciją iš Europos centrinio banko Lietuvos banko teikimu gavo 2018 m. gruodį. Įmonė ruošiasi bankines paslaugas pradėti teikti antrame šių metų pusmetyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)