„Žalieji paks-almaksiniai žmogeliukai savo hibridinio karo auka pasirinko net ne kokį Krymą, o SAVOS valstybės instituciją - kas yra žymiai baisiau...“ – feisbuke rašo R. Kuodis.

Visas įrašas – šiek tiek žemiau.

DELFI primena, kad į posėdį buvo kviečiamas Lietuvos valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas, tačiau, jam negalėjus dalyvauti posėdyje, į jį pasisiūlė ateiti jo pavaduotojas R. Kuodis. Vis dėlto jis trečiadienį pateikė raštą, kad į posėdį neatvyks.

Vietoje jų „valstiečiai“ pamatė Lietuvos banko valdybos narį Tomą Garbaravičių ir Finansinio stabilumo departamento direktorių Simoną Krėpštą, kurie greitai paliko posėdžių salę.

Kaip teigė Biudžeto ir finansų komiteto (BFK) komisijos, atliekančio krizės tyrimą, pirmininkas Stasys Jakeliūnas, Lietuvos banko vadovas ar jo pavaduotojas yra tie asmenys, kurie turėtų atsakyti į visus klausimus.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė Seime Agnė Širinskienė taip pat buvo įsitikinusi, kad į visus klausimus, susijusius su krizės tyrimu, turėtų atsakyti instituto vadovas.

„Yra kviečiamas vadovas (V. Vasiliauskas. - ELTA), paskui pats pavaduotojas (R. Kuodis. - ELTA) pasisiūlo atvykti, tada atsiunčia kitus asmenis, kurie yra laikinai pavaduojantys. Jei norime užduoti klausimus vadovui, tai ir norime juos užduoti vadovui“, - sakė A. Širinskienė.

ELTA primena, kad BFK pirmininkas trečiadienio krizės komisijos posėdžio metu citavo Lietuvos banko pateiktą medžiagą, skirtą tuomečio premjero Andriaus Kubiliaus pasirengimui vizitui į Švediją, susitikimui su Švedijos ministru pirmininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)