„Šis baras buvo tarsi sporto gerbėjų klubas, kuris mielai priglausdavo ne tik vyrus, bet ir žavias damas, nes svarbiausias kriterijus – meilė sportui.

Mus tai labai džiugino, bet bėgant laikui pastebėjome, kad vietinės rinkos poreikiai ir mūsų įsivaizdavimas, kokia tai turėtų būti vieta, buvo kiek kitokie, o prekės ženklo „Hooters“ savininkų sukurtas įvaizdis ir nustatytos taisyklės to daryti neleido“, – pagrindinę priežastį, kodėl buvo nuspręsta uždaryti barą, aiškino A. Raulinaitis.

Baras "Hooters" tapo oficialiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sporto baru, kuriame bus galima stebėti visas mūsų nacionalinės komandos rungtynes

Jo teigimu, pagal „Hooters“ franšizę veikęs baras šiandien jos jau atsisakė, o dabar „Hooters“ vietoje įsikurs nauja vyninė ir naujas sporto baras.

Kaip anksčiau skelbė vz.lt, Darius Songaila 100 proc. baro akcijų perleido Robertui Javtokui.

Naujoji vyninė ir sporto baras turėtų atsidaryti netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)