Vakar, balandžio 18 d., atlikus patikrinimus vienos bendrovės veiklos vykdymo vietose, esančiose Kėdainių rajone, nustatyta, jog ši neturi licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais, tačiau vis tiek tai daro. Pareigūnai rado dar nespėtus parduoti 5 butelius alkoholinių gėrimų.

Dar praėjusiais metais, spalio 28 d., atlikus patikrinimą toje pačioje įmonėje, buvo nustatyta, jog ši bendrovė neturi licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais. Iš viso tuomet buvo rasta ir paimta 31,5 l brendžio, 30 l degtinės, 4 l alaus ir 4,9 l spirituoto alkoholinio gėrimo, nepaženklinto nustatyta tvarka banderolėmis. Patikrinimų metu taip pat nustatyti ir kasos operacijų tvarkos pažeidimai.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate tuomet buvo pradėta administracinių nusižengimų teisena, bendrovei surašyti administracinių nusižengimų protokolai pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str.,162 str., dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką ir dėl kasos aparatų eksploatavimo ar kasos operacijų tvarkos pažeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)