Šį nutarimą pirmame visuotiniame LPĮA narių susirinkime po to, kai balandžio pabaigoje jo naująja vykdomąja direktore tapo ekonomistė Rūta Vainienė, trečiadienį paskelbė pati naujoji direktorė.

Visuotiniame LPĮA narių susitikime vadovė taip pat apžvelgė praėjusių metų asociacijos veiklos rezultatus, pagrindinius šiuo metu prekybos sektoriaus įmonėms kylančius iššūkius ir pristatė asociacijos veiklos viziją šiems metams.

Pažymėta, kad ketinama ir toliau aktyviai atstovauti LPĮA narių interesams ir juos ginti valstybinėse institucijose, visuomeninėse organizacijose, kitose įstaigose ir organizacijose, diskutuoti, teikti poziciją dėl prekybos sektoriui aktualių teisinio reguliavimo iniciatyvų, kaip pakuočių atliekų tvarkymo sistemos peržiūra, darbo laiko švenčių dienomis ir sekmadieniais reguliavimas, tabako gaminių kontrolės įstatymo pakeitimo įgyvendinimas.

Tarp LPĮA uždavinių šiems metams - ir projekto „Populiariausia prekė“ atnaujinimas, tąsa, naujų projektų generavimas, narių priėmimas, asociacijos veiklos procesų revizija ir aktyvesnis viešinimas. Be to, dėl aktyvios asociacijos narių veiklos Lietuvos regionuose LPĮA planuoja stiprinti viešą komunikaciją su regionine žiniasklaida.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją