Nuo antradienio jis dirba Registrų centro (RC) Informacinių technologijų centro direktoriumi, pranešė RC.

R. Ryliškis sako, kad tai jam yra nemažas iššūkis, nes dėl darbuotojų bei technologinių sprendimų nuolat reikia konkuruoti su privačiu sektoriumi.

„Reikės įdėti nemažai pastangų, kad galėtume pritraukti ir išlaikyti kompetentingus specialistus, suformuoti stiprią komandą ir kilstelėti bendrą kokybės lygį“, – pranešime sakė R. Ryliškis.

Registrų centras šiuo metu prižiūri 11 registrų ir apie 20 valstybinės reikšmės informacinių sistemų. Jų palaikymui, priežiūrai ir vystymui kasmet skiriama po kelis milijonus eurų.

Telekomunikacijų inžinieriaus ir verslo administravimo išsilavinimą turintis R. Ryliškis karjerą pradėjo tuometiniame „Lietuvos telekome“, vėliau dirbo telekomunikacijų bendrovėje „Omnitel“ (dabar „Telia Lietuva“), „Telia Soneros“ (dabar „Telia Company“) grupėje.

Tai jau trečias naujas aukščiausio lygio vadovas Registrų centre. Praėjusią savaitę darbą pradėjo strateginio vystymo direktorius Adrijus Jusas, o kiek anksčiau – naujasis registrų tvarkymo direktorius Kazys Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)