„Vilniaus prekybos“ valdybą sudarys Meri Navickė (pirmininkė), Jolanta Bivainytė, Jurgita Šlekytė, Rytis Jezepčikas, Robertas Čipkus ir Mantas Kuncaitis.

„Džiugu, kai jauni ir užsienyje įgavę patirties lietuviai grįžta dirbti į Lietuvą, ir tikiu, kad Manto asmeninės savybės puikiai tinka vadovauti atsinaujinančiai „Vilniaus prekybai“, – teigia Jolanta Bivainytė.

„Šį iššūkį priėmiau, nes mane „veža“ galimybė kurti lanksčią ir save ugdančią organizaciją, paremtą lygiaverčiais santykiais su grupės bendrovėmis. Jaučiuosi tvirtai, nes jau kurį laiką „Vilniaus prekybos“ įkūrėjas Nerijus Numavičius pagal mentorystės principus padeda man suprasti šio verslo kūrimosi ištakas bei dalinasi savo patirtimis ir vertybėmis“, – sako Mantas Kuncaitis, naujasis „Vilniaus prekybos“ vadovas.

Kaip nurodoma bendrovės pranešime, Mantas Kuncaitis (26 m.) savo karjerą pradėjo Londone, kur dirbo konsultantu IBM antrinėje įmonėje „Promontory Financial Group“ ir teisininku tarptautinėje bendrovėje “VHR”. Nuo 2018 metų spalio mėnesio ėjo „Metodika“ B.V. teisininko pareigas. Prieš prisijungdamas prie šios įmonių grupės jis dalyvavo Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos veikloje. Mantas Kuncaitis Karališkame Londono koledže yra baigęs Europos politinės ekonomikos magistro studijas, Grinvičo universitete įgijo teisės bakalaurą. Jungtinės Karalystės Lietuvių Bendruomenės Valdybos narys. Vienas iš Londone įsteigto Psichologinės paramos ir informacijos centro lietuviams įkūrėjų.

Meri Navickė (32 m.) – „Metodika“ B.V. vadovė. „Metodika“ B.V. yra „Vilniaus prekybą“ ir „NDX Group“ kontroliuojanti bendrovė, kartu atliekanti ir N. Numavičiaus šeimos biuro funkcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)