D. Misiūnas taip pat paskirtas bendrovės valdybos pirmininku. Iki šiol valdybos pirmininkės pareigas ėjusi Kristina Meidė toliau bus valdybos narė bei įmonės generalinė direktorė.

„Šių metų pradžioje patvirtinome naują „Maxima Grupės“ strategiją iki 2025 m., kurią įgyvendinant labai svarbus glaudus bendradarbiavimas tarp grupės ir įmonių šalyse. Šiuo žingsniu stipriname „Maxima Grupės“ ir „Maxima LT“ komandų bendradarbiavimą tam, kad būtų sukurtas pagrindas efektyviam strategijos tikslų įgyvendinimui: klientų aptarnavimo kokybės tobulinimui ir geresnės darbo aplinkos kūrimui“, - pranešime teigia naujasis „Maxima LT“ valdybos pirmininkas ir „Maxima Grupės“ vadovas D. Misiūnas.

Anot jo, naujajame veiklos etape svarbus prioritetas bus vieningos įmonės kultūros formavimas ir darbuotojų įgalinimas. Todėl į įmonės valdybą taip pat buvo įtraukta ir „Maxima LT“ personalo srities vadovė.

„Maximos“ Lietuvoje valdybą nuo šiol sudarys 7 nariai. Be D. Misiūno ir M. Plešakienės, jai taip pat priklauso „Maxima LT“ generalinė direktorė K. Meidė, finansų vadovas Gabrielius Morkūnas, komercijos vadovė Vilma Drulienė, operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė bei komunikacijos ir korporacinių reikalų vadovė Ernesta Dapkienė.