Kaip teigiama pranešime, gerų finansinių rezultatų Registrų centrui padėjo pasiekti efektyviai suvaldytos sąnaudos, kruopščiai peržiūrėti investiciniai projektai, paslaugų ir prekių pirkimų kontrolė ir atsakingas išlaidų valdymas.

„Praėję metai Registrų centre buvo pažymėti teigiamų pokyčių pradžia: padėtas pagrindas naujai organizacijos struktūrai, peržiūrėtos sutartys su klientais, iš naujo įvertintas investicijų poreikis, optimizuotas įmonės automobilių parkas. Nepaisant visų iššūkių, būtent tai leido įmonei metus užbaigti teigiamai, o pasiektu rezultatu galėsime pasidalinti su valstybe ir su įmonės darbuotojais jų darbo užmokestį nuosekliai artinant prie situacijos rinkoje“, - pranešime sako Registrų centro direktorius Saulius Urbanavičius.

Pasak S. Urbanavičiaus, šiais metais įmonės prioritetas yra teikiamų paslaugų krepšelio, paremto naująja kainodara, peržiūrėjimas, šiuolaikiškų ir aktualių paslaugų sukūrimas, duomenų atvėrimas visuomenei, klientų aptarnavimo standartų diegimas ir aptarnavimo kokybės gerinimas. Tikimasi, kad visa tai leis įmonei ir šiais metais pasiekti užsibrėžtus tikslus ir toliau teikti naudą valstybei.

Galutinius įmonės finansinius rezultatus tikimasi turėti iki gegužės pabaigos, kai juos įvertins nepriklausomi auditoriai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)