„Plėtra užsienyje yra vienas pagrindinių mūsų strateginių tikslų. Pilnai veikiame Latvijoje, tad žingsnis į Estijos rinką – galutinis įsitvirtinimas Baltijos regione. Dideliu paskatinimu tapo ir sėkmingai Bulgarijoje pritaikytas plėtros modelis – nors ten esame dvejus metus, tačiau augame nuolat“, – sako „Paysera LT“ generalinis direktorius Vytenis Morkūnas.

Pasak vadovo, derybos su partneriais dėl filialo atidarymo Estijoje truko apie 9 mėn. Šiuo metu Estijoje dirba 5 darbuotojai, tikimasi, kad per pirmus metus jų skaičius išaugs iki 10. Biuras – klientų aptarnavimo centras atidarytas Talino centre. Vadove tapo bankiniame sektoriuje patirties turinti Anna Nicols. Per trejus metus į šį padalinį numatyta investuoti iki 700 tūkst. Eur.

Vytenis Morkūnas
Estijoje populiariausios „Paysera“ paslaugos yra valiutos keitimas bei pervedimai. Plėtros žingsniu tikimasi ne tik aktyvinti šias paslaugas, bet ir populiarinti įmokų surinkimo, kitaip „Checkout“, paslaugą. „Žengiame į Estiją norėdami būti arčiau vietinio kliento. Turint vietinius darbuotojus, tą padaryti žymiai paprasčiau – klientai sulauks visai kitokio dėmesio. Dirbame tikėdami, kad klientas nusipelnė daugiau, sąžiningesnių kainų nei jos yra rinkoje. Būnant vietoje tą padaryti lengviau“, – pastebi V. Morkūnas.

„Paysera LT“ – pirmoji licencijuota elektroninių pinigų įstaiga Lietuvoje. „Paysera“ viena iš didžiausių Fintech įmonių Lietuvoje, kuri skaičiuoja daugiau kaip 14 sėkmingos veiklos metų. „Paysera“ paslaugomis naudojasi klientai iš daugiau kaip 180 šalių, įmonė aptarnauja daugiau nei 350 tūkst. privačių klientų. Šiuo metu UAB „Paysera LT“ aktyviai vykdo plėtrą į užsienio šalis – veikla aktyviai vykdoma Latvijoje, Bulgarijoje, Lenkijoje, nuo 2019 m. vasario ir Estijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)