Mažiausio „X“ formato parduotuvėje pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 3000 prekių asortimento, skelbia bendrovė.

„Plečiant „Maximos“ parduotuvių tinklą, visų pirma galvojame apie vartotoją - jo apsipirkimo įpročius ir poreikius. Vilniaus Šeškinės poliklinikos kaimynystėje duris atvėrusi parduotuvė pritaikyta greitam ir kokybiškam apsipirkimui - čia sumontuoti siauresni stelažai leidžia sąlyginai nedidelėje erdvėje pirkėjui pateikti gausų įvairių prekių asortimentą. Tikiu, kad naujoji nedidelė ir patogi parduotuvė padės vietos gyventojams sutaupyti brangaus laiko“, - pasakoja „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Naujoje Šeškinės „Maximos“ parduotuvėje pirkėjai ras per 650 šviežio maisto produktų, iš kurių apie 78 proc. - lietuviškos kilmės prekės. Parduotuvėje siūlomas platus bakalėjos ir kitų maisto prekių pasirinkimas, taip pat parduotuvės lankytojai šioje „Maximoje“ ras ir svarbiausias buities priemones.

Siekiant užtikrinti greitą lankytojų apsipirkimą parduotuvėje įrengtos 1 paprasta ir 2 savitarnos kasos, kuriose galima atsiskaityti banko kortelėmis ir grynaisiais pinigais.

Bendras parduotuvės plotas sudaro 191 kv. m, o prekybos plotas - 136 kv. metrus. Šeškinėje duris atvėrusi parduotuvė yra jau 246-oji prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)