Bendrovių, į kurias „Vertas Management” yra investavusi, pajamos 2018 metais viršijo 503 mln. eurų. „Vertas Management“ vykdo intensyvią plėtrą pasaulio mastu, vienija daugiau nei penkis tūkstančius darbuotojų ir 17 bendrovių įvairiuose verslo segmentuose.

„Vertas Management“ - verslo valdymo profesionalų grupė, žmonės, suprantantys tiek globalaus verslo iššūkius, tiek įsigyjamų verslų specifiką. Kompanijos siekis - investuoti į didelį potencialą turinčias įmones ir išnaudojant ilgametę patirtį, sinergijos galimybes, grupėje patikrintus standartus plėsti verslą tarptautinėse rinkose ir taip kurti pridėtinę vertę akcininkams ir visoms šiuose versluose dalyvaujančioms suinteresuotoms grupėms - darbuotojams, tiekėjams, klientams, partneriams, valstybei.

„Du dešimtmečius kaupta verslo valdymo patirtis mūsų komandai suteikia galimybę priimti strateginius sprendimus įmonių įsigijimo ir plėtros klausimais. Pasirinkome tarptautinį skambesį turintį pavadinimą, kuris ir lietuvių kalboje suprantamas. Vertės kūrimas - tai, ką daro „Vertas Management“ komanda“, - teigia „Vertas Management“ generalinis direktorius Mindaugas Rutkauskas.

Šiuo metu „Vertas Management“ valdo 17 bendrovių įvairiose verslo srityse. Tai aviacijos paslaugų grupė „Avia Solutions Group“, lėktuvų prekybos ir nuomos bendrovė „AviaAM Leasing“, NT verslai (keli verslo centrai Vilniuje, bendrovė „VA reals“ ir kt.), prabangaus interjero dizaino sprendimų ir gamybos bendrovė „Fitsout“, farmacijos ir medicinos produktų distribucijos ir gamybos grupė „Pharnasanta group“, kompensacijų už vėluojančius skrydžius išieškojimo ir klientų atstovavimo platforma „Skycop“ ir t.t.

„Keičiame kompanijos pavadinimą, tačiau išlaikome mūsų pagrindines vertybes. Lietuva buvo ir išliks mūsų kompetencijos centras, čia dirba geriausi savo srities profesionalai ir strategai. Ir toliau puoselėsime tai, kas mums svarbu ir sieksime gerinti rezultatus“, - priduria generalinis direktorius Mindaugas Rutkauskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)