„Žengdamas šį žingsnį „Akropolis Group“ grynina veiklą ir atsisako nepagrindinių verslų. Siekiame koncentruotis ties pagrindine savo veikla - prekybos ir pramogų centrų vystymu ir valdymu ir skirti tam visą dėmesį“, - sako „Akropolis Group“ direktoriusVytautas Labeckas.

Kaip teigia vykdomasis „Apollo Group“ direktorius Lietuvoje ir Latvijoje Tadas Račkauskas, tai - strateginis įsigijimas „Apollo Group“ koncentruojant savo veiklą pramogų segmente ir siekiant ne tik valdyti prekinį boulingo centrų „Apollo“ ženklą, tačiau ir pasiūlyti kokybiškų naujų pramogų didžiųjų Lietuvos miestų gyventojams.

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje, Latvijoje ir Bulgarijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

„Ozo Boulingas“ valdo 3 boulingo centrus „Apollo“, veikiančius Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“.

„Apollo Group“ valdo „Apollo“ prekinio ženklo knygynus bei „Apollo“ kino teatrus, „O'Learys“ pramogų centrus, „Blender“ sulčių barų tinklą, ledaines „IceCafe“, filmų platinimo bendrovę „Baltic Film Distribution.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją