Į DELFI kreipėsi skaitytoja, kuri pasakoja susidūrusi su dviem problemomis norėdama panaudoti gautą 200 eurų vertės kuponą Birštone, „Vytautas SPA Minerals“ viešbutyje.

Pirmiausia susidurta su keblumais internetu rasti bent vieną laisvą kambarį per pusmetį.

„Kuponas galioja iki pavasario, taigi pradėjome ieškoti tinkamų datų. Kadangi esame jauna šeima, turime 4 metų vaiką, tad be abejonės ieškome visiems. Per populiarią viešbučių rezervacijos svetainę, pažymėdami, kad esame 2 suaugę ir 1 vaikas, nerandame jokios laisvos datos iki mūsų galimos datos. Įsivaizduojate, pusmetis – jokios laisvos datos, net darbo dienomis. Skambiname į „Vytautas SPA“ ir klausiame, ar tikrai. Jie uždavė keletą kontrolinių klausimų ir paaiškėjo, kad visgi vietų yra praktiškai bet kada“, – DELFI rašo skaitytoja.

Išsiaiškinus, kad vis dėlto, priešingai nei internete rodoma, vietų laisvų yra, pasiteirauta dėl kainos. Pasak skaitytojos, tai ir nustebino labiausiai, mat apsistoti su mažamečiu vaiku gali atsieiti keliais kartais brangiau.

„Jei kambario kaina 2 suaugusiems nakčiai kainuotų apie 60–70 eurų, tai atvykstant su vaiku – kaina išauga tiek, kad nebetelpame į 200 eurų kupono vertę net vienai nakčiai. Ar 4 metukų vaikas užima tiek vietos kambaryje, suvalgo tiek pusryčių ir ištaško tiek vandens baseine? Juk dauguma viešbučių vaikams iki 14 metų siūlo vietą apskritai nemokamai. Kai uždaviau klausimą, kodėl vaiko atsiradimo klausimas iškelia tokią kainą – jo negavau, tik numykimą. Įdomiausia kainos pakėlimo politika, su kokia esame susidūrę“, – rašoma laiške DELFI.

Su vaikais – kaina didesnė, bet 200 eurų neviršija

„Vytautas Mineral SPA“ Rinkodaros vadybininkė Simona Rimšaitė DELFI patvirtino, kad išties, apsistojant su vaiku kaina yra didesnė, tačiau ne kelis kartus. Ji tvirtina, kad galima rasti variantų, kai kaina apsistojant su vaiku neviršys 200 eurų. Aiškinama, kad taip yra dėl to, nes reikia erdvesnio kambario.

Vytautas Mineral SPA baseinas

„Pigiausia kaina nuo sekmadienio iki ketvirtadienio dviem suaugusiems būna nuo – 89 eurų už naktį, o ne 60–70 eurų. Jeigu svečiai pageidauja rezervuoti kambarį savaitgalį, tada kaina porai prasideda nuo 99 eurų.

Mums labai svarbu, kad svečiai kokybiškai pailsėtų, tad jei atvykstama su vaikais, sistema automatiškai parenka erdvesnį kambarį, nes vaikams reikalingos lovytės, o standartinio tipo kambariuose nebūtų galimybės jų patalpinti. Tad dviems suaugusiems ir vienam vaikui rekomenduojame pagerinto dviviečio tipo kambarį, o jeigu du ir daugiau – šeimos/mini liukso, liukso ar pagerinto liukso tipo kambarius, kur patogiai jausis ir suaugusieji, ir vaikai.

O kaina dviems suaugusiesiems su vienu keturių metų vaiku yra nuo 124 eurų už naktį, apsistojant nuo sekmadienio iki ketvirtadienio, penktadieniais nuo 159 eurai už naktį ir šeštadienis nuo 189 eurų už naktį.

Belieka tik apgailestauti, kad pokalbio metu nebuvo užfiksuota informacija, kad vaikas daugiau vietos neužima, tačiau lovytei erdvės reikia, todėl svečių patogumui tiek sistema, tiek telefonu rezervacijas priimantis personalas parenka tokį kambarį, kuriame patogiai jaustųsi bei pailsėtų suaugusieji tiek mažieji“, – paaiškina S. Rimšaitė.

Taip pat paaiškinama ir kodėl tam tikrose kambarių rezervacijų svetainėse gali rodyti, jog viešbutyje yra nebelikę laisvų vietų, nors iš tiesų jų dar būna likę nemažai.

„Tai trečiųjų šalių sistemos, ir „Vytautas mineral SPA“ turi ten ribotą kambarių skaičių“, – teigia S. Rimšaitė ir prideda, kad dėl to rekomenduojama naudotis tiesioginiu SPA puslapiu, kuriame taip pat galima matyti kambarių užimtumą ir rezervaciją atlikti internetu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (414)