Buvęs „K2 LT“ direktorius Vytenis Labanauskas iš pareigų atšauktas sausio 6 dieną, po to, kai pernai gruodį buvo išrinktas valdybos nariu, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „K2 LT“.

Bendrovė didina įstatinį kapitalą ir planuoja pritraukti iki 3,5 mln. eurų. Šias lėšas numatyta investuoti į naujų laidojimo namų Vilniuje bei Kaune statybą.

„Suplanuota strateginė įmonių grupės ir jai pavaldžių įmonių ar prekės ženklų plėtra, investicijų pritraukimas, naujų projektų Vilniuje ir Kaune įgyvendinimas – laukia nemažai iššūkių, tačiau neabejoju, kad su turima patirtimi ir kompetentinga komanda garantuosime tvarią ir ilgalaikę plėtrą“, – pranešime sako B. Vilkelis.

Gruodžio 21 dieną įvykusiame neeiliniame bendrovės akcininkų susirinkime nuspręsta padidinti įstatinį kapitalą nuo 278,8 tūkst. eurų iki beveik 497,6 tūkst. eurų.

Akcininkų susirinkime taip pat buvo pritarta dviejų žemės sklypų Vilniuje ir Kaune įsigijimui, valdybos narių skaičius padidintas nuo trijų iki penkių, naujais valdybos nariais išrinkti V. Labanauskas ir Redas Kristanavičius.

Pirmąjį praėjusių metų pusmetį „K2 LT“ gavo 692 tūkst. eurų pajamų – 3,8 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu užpernai, bendrovės grynasis pelnas sumažėjo 71,1 proc. iki 64 tūkst. eurų.

„K2 LT“ akcijos kotiruojamos „Nasdaq“ Baltijos šalių biržų alternatyviojoje rinkoje „First North“, bendrovė turi daugiau kaip 100 investuotojų.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)