Jame planuojama skelbti naujienas, informaciją apie renginius. Be to, portale veiks mokslininkų ir verslininkų bendradarbiavimą skatinanti platforma.

Vienas iš pagrindinių portalo skyrių – Inovacijų biblioteka, kurioje glaustai ir sistemiškai pateikiama informacija apie inovacijų finansavimo galimybes, nefinansinę paramą, inovacijų apsaugą, inovacijų vadybą, inovacijų politiką ir statistiką.

Portalo skyriuje Mokslo pasiūlymai verslui bus skelbiami naujausi mokslinių tyrimų rezultatai bei pateikiami Lietuvos mokslo institucijų ir jų atliekamų mokslinių tyrimų aprašymai. Ši informacija turėtų sudominti verslininkus, ieškančius technologijų naujiems produktams ar gamybos procesams tobulinti.

Lietuvos inovacijų centras – tai inovacijų paramos paslaugas teikianti institucija, kurios dalininkais yra Lietuvos Respublikos Ūkio ministerija, Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministerija bei Lietuvos pramoninkų konfederacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją