Sprendimą kurti dukterinę įmonę Lietuvoje lėmė ilgalaikiai "Radiolinja" investiciniai tikslai, pranešama ryšių su visuomene agentūros "A. Jonkus ir partneriai" penktadienį išplatintame pranešime spaudai.

Suomijos bendrovė yra viena iš pretendenčių Lietuvoje laimėti trečiąją GSM 900 MHz licenciją.

"Radiolinja" projektų direktorius Baltijos valstybėse Philippas Wenzas (Filipas Vencas) sakė, kad bendrovė ketina artimiausiu metu pradėti teikti paslaugas Lietuvos rinkai.

"Mūsų bendrovė jau dabar Lietuvos rinkai gali pasiūlyti daug paslaugų, kurias mes teikiame savo klientams Suomijoje ir Estijoje -mobiliojo interneto, WAP, SMS, turinio paslaugas (content services), taip pat su mobiliųjų telefonų buvimo vietos nustatymo technologija susijusias paslaugas," teigė Ph. Wenzas.

Bendrovė "Radiolinja", įkurta 1988 metais, 1991-aisiais pirmoji pasaulyje pradėjo teikti komercines GSM paslaugas.

"Radiolinja Group" sudaro Oy "Radiolinja" Ab, dukterinės įmonės "Radiolinja Eesti" AS, SIA "Radiolinja Latvija" ir "Global Star Northern Europe".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją