Naujasis „McDonald‘s“ Marijampolės mieste yra pirmasis tinklo restoranas Suvalkijos regione. Tai pirmasis A+ energetinės klasės „McDonald‘s“ restoranas Baltijos šalyse ir tokios energetinės klasės verslo pastatas mieste. Tinklo restoranų skaičius padidėjo iki 14 visoje Lietuvoje ir 36 restoranų Baltijos šalyse.

„Lietuvoje „McDonald‘s“ restoranuose apsilanko per 9 milijonus svečių kasmet. Šiemet užbaigėme visų restoranų modernizavimą, 2018 metais į plėtrą Lietuvoje investavome daugiau nei 2,1 milijono eurų“, – teigia Vladimir Janevski, „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Naujasis restoranas Marijampolėje įsikūręs pačioje senamiesčio širdyje ir yra matomas iš kiekvienos greta esančios gatvės. „Pastovus Lietuvos ekonomikos augimas suteikia visišką pasitikėjimą ne tik didžiaisiais Lietuvos miestais, bet ir mažesniaisiais, kurie neabejotinai prisideda prie šalies ekonomikos augimo. Pirmasis miestas, kuriame plečiame veiklą, yra Marijampolė – čia mums pavyko per trumpą laiką užsitikrinti puikią vietą restoranui. Norėjome, kad tai būtų ypatinga vieta: miesto širdyje, kurią lengva pasiekti tiek pėstute, tiek automobiliu, ir mes labai džiaugiamės, kad naująjį restoraną atidarome būtent čia“ – sako Vladimir Janevski.

Restorano plotas – 405 kv. metrai, šalia restorano yra 95 kv. metrų dydžio terasa. Esant geram orui restorane vienu metu gali svečiuotis 128 lankytojai – 84 sėdimos vietos įrengtos viduje bei 44 vietos – terasoje.

Tikslus naujo restorano adresas – Kauno gatvė 28, Marijampolė. Restoranas dirbs kasdien nuo 7 valandos ryto iki vidurnakčio, o „McDrive” – visą parą.