Indeksas „Dow Jones Industrial Average“ nuo sesijos pradžios smuktelėjo 2,75 punkto, arba 0,01 proc., iki 25384,43 punkto.

Tuo tarpu „Standard & Poor's 500“ paūgėjo 10,01 punkto, arba 0,37 proc., iki 2736,23 punkto, o „Nasdaq Composite“ – 45,92 punkto, arba 0,64 proc., iki 7246,78 punkto.

JAV verslo dienraštis „The Wall Street Journal“ pranešė, kad JAV iždo sekretorius Stevenas Mnuchinas ir Kinijos vicepremjeras Liu He penktadienį kalbėjosi telefonu, tačiau jiems nepavyko sutarti dėl būdų, kaip būtų galima išspręsti nesutarimus dėl prekybos.

Tačiau JAV žiniasklaida praneša, kad Liu He netrukus apsilankys Jungtinėse Valstijose, kad parengtų JAV ir Kinijos lyderių susitikimą, kuris, kaip planuojama, įvyks lapkričio pabaigoje per Didžiojo dvidešimtuko (G20) aukščiausiojo lygio susitikimą Argentinoje.

„Home Depot“ akcijos atpigo 1,6 proc., nors mažmenininkė pagerino metines veiklos rezultatų prognozes, nes jos įplaukos ir pelnas trečiąjį finansinių metų ketvirtį pranoko rinkos lūkesčius.

Didžiausios JAV mėsos perdirbimo bendrovės „Tyson Foods“ akcijų kursas krito 6,2 proc., nes, smukus mėsos kainoms, jos ketvirčio įplaukos buvo mažesnės, negu buvo prognozuota Volstrite.

O „Johnson Controls International“ akcijos pabrango 3,2 procento. JAV pramonės milžinė pranešė apie savo energetikos padalinio „Power Solutions“ pardavimą investicijų grupei „Brookfield Business Partners“ už 13,2 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją