M. Villigo teigimu, jo įmonė, dabar turinti 15 mln. klientų ir pusę milijono vairuotojų, prognozuoja, kad vairuotojų surinktos pajamos šiemet sudarys iš viso apie 1 mlrd. eurų.

Estijos įmonė 2019 m. siekia padidinti teikiamų paslaugų asortimentą ir išplėsti šalių, kuriose veikia įmonė, sąrašą, „Web Summit“ konferencijoje Lisabonoje, kurioje nuo šių metų „Taxify“ teikia pavėžėjimo paslaugas, kalbėjo M. Villigas.

„Matome milžinišką potencialą Afrikoje, ten tikimės dešimteriopo augimo per ateinančius 2 metus. 2017 m. kelionių skaičių padidinome apie dešimt kartų ir esame viena sparčiausiai augančių įmonių šioje srityje“, - tikino M. Villigas.

„Taxify“ tikisi aplenkti „Uber“ Europoje, pasinaudojęs vairuotojų nepasitenkinimu JAV įmonės apmokėjimų sistema ir „Uber“ nenoru įžengti į kai kurias rinkas, kaip Slovakijos ir Vengrijos.

„Žiūrėdami į skirtingus pasaulio regionus, mes juose matome verslo lyderius. Norime būti tie lyderiai Europoje, tai yra mūsų tikslas“, - teigė M. Villigas.

„Taxify“ jau kurį laiką bando susitarti su Europos transporto reguliuotojais, siekiant užtikrinti laisvesnes pavėžėjimo paslaugų taisykles. Siekdamas padidinti transporto lankstumą, „Taxify“ svarsto miestų centruose keleivius vežioti išskirtinai mažais automobiliais.

Tačiau ne visur „Taxify“ lydi sėkmė. Pernai Londone įmonei nebuvo leista teikti pavėžėjimo paslaugų. M. Villigo teigimu, prašymas suteikti leidimą „Taxify“ jau yra pateiktas Londono transporto direkcijai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)