Parduodamo pastato plotas - 2,8 tūkst. kvadratinių metrų kartu su nuosavybės teise valdomu 2,5 ha ploto žemės sklypu. Trijų žvaigždučių viešbutis siūlo 33 kambarius bei 3 modernias konferencijų sales, galinčias sutalpinti 250 svečių, komplekse taip pat veikia restoranas ir greitojo maisto kavinė.

Parduodamas viešbutis įsikūręs netoli Panevėžio, šalia vienos judriausių „Via Baltica“ automagistralės ir Panevėžio aplinkkelio sankryžos. Dėl rekonstruoto Panevėžio aplinkkelio Panevėžio rajonas taps dar patrauklesnis verslui. Netoli aplinkkelio įsikūrusios UAB „Palink“, įdarbinusi ne vieną šimtą žmonių, UAB „Dominari“ ir kitos stambios bei smulkesnės rajono įmonės. Taip pat laukiama ir suplanuoto „Rail Baltica“ greitojo traukinio vėžių projekto įgyvendinimo.

„Ištisus metus veikiantis viešbutis generuoja pajamas ne tik iš apgyvendinimo paslaugų, bet ir iš konferencijų bei užsakomųjų renginių. Objektas yra palankioje vietoje, šalia dviejų lygių sankryžos, kur susikerta į Kauną, Vilnių, Panevėžį, Šiaulius ir Rygą vedantys keliai. Taip pat viešbutis yra pusiaukelėje keliaujant iš Talino į Varšuvą ar iš Vilniaus į Rygą“, - teigia „Newsec“ tarpininkavimo grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Taip pat aukciono metu bus siūloma įsigyti su viešbučio teritorija besiribojančius sklypus (du po 15 ha ir vienas 5 ha ploto), kuriuos būtų galima panaudoti komercinių objektų statybai.

Pastatas ir su juo besiribojantys sklypai bus parduodami viešojo elektroninio aukciono būdu platformoje www.newsecaukcionai.lt. Pradinė visų objektų kaina - 3,9 mln. eurų be PVM.

„Newsec“ yra tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė, veikianti septyniose Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse bei teikianti plataus spektro paslaugas. Įmonė tarpininkauja investicijų į nekilnojamąjį turtą sandoriuose, teikia nekilnojamojo turto valdymo paslaugas, tarpininkauja nuomojant ir parduodant komercinį turtą, atstovauja klientų interesams plėtojant naujus ar esamus projektus. Bendrovė taip pat atlieka rinkos tyrimus ir analizę, teikia licencijuotas turto ir verslo vertinimo paslaugas. Bendrovė šiuo metu vienija 41 biurą Šiaurės Europoje, kuriuose dirba daugiau nei 1700 darbuotojų.

„Citadele“ grupė yra valdoma iš Latvijos, o jos antrinės įmonės ir filialai veikia Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje ir Šveicarijoje. „Citadele“ bankas tvarko atsiskaitymus ir mokėjimus kortelėmis, teikia kreditavimo, investicines, lizingo ir turto valdymo paslaugas, taip pat siūlo daug išskirtinių ir unikalių produktų.