Sostinės Konstitucijos prospekto pabaigoje įsikūrusio „Park Town“ verslo parko antrojo pastato statybos planuojamos baigti kitų metų vasarą. Pagal pasirašytą nuomos sutartį su projektą plėtojančia nekilnojamojo turto vystymo ir plėtros įmone „Darnu Group”, čia veiks naujos koncepcijos pietų restoranas „Lunch‘UP“ ir desertų butikas bei restoranas SUGAMOUR.

„Abiejuose „Park Town“ pastatuose dirbs apie 2 000 žmonių, kuriems norime sukurti kuo patogesnę darbui aplinką. Todėl ir iššūkiai nuomininkui buvo pakankamai dideli – ne tik pasiūlyti kuo įvairesnį ir kokybišką meniu, bet sklandžiai aptarnauti didesnį kiekį žmonių. Jau dabar planuojame, kad vienu metu čia komfortabiliai galės pietauti per 200 žmonių“, – pranešime cituojamas „Darnu Group“ turto valdymo direktorius Linas Savickas.

Anot jo, restoranas ir kavinė bus atviri visiems vilniečiams, kaip ir šalia suprojektuota erdvi, moderniai įrengta terasa, kurioje miestiečiai galės mėgautis į unikalų sostinėje japonišką sodą atsiversiančia panorama.

„Jau dabar galime atskleisti, kad išmanus automatizuotas aptarnavimas padės greitai aptarnauti didelį skaičių svečių, o kasdien keičiamas valgiaraštis yra būtinybė restorane, kur biurų darbuotojai pietaus kasdien. Mūsų butikas ir restoranas SUGAMOUR taip pat siūlys pietus ir vakarienę norintiems atsipalaiduoti ramesnėje aplinkoje“, – sako „Amber Food“ grupės rinkodaros vadovė Lina Nikonovaitė.

Antrajame „Park Town“ 15 000 kv. m. ploto A klasės biurų verslo parko pastate darbuotojų patogumui veiks ir aukščiausius reikalavimus atitinkančios konferencijų salės, sporto klubas, grožio salonas, drabužių valykla ir kiti kasdienius darbuotojų poreikius atliepiantys verslai.

Pirmajame, jau parduotame, 7,2 tūkst. kv. m ploto 7 aukštų „Park Town“ pastate išnuomotas visas plotas. Čia įsikūrė IT paslaugų kompanija „Alna“, darbo vietų nuomos įmonė „Regus“, bendrovės „Trans Eu Baltic“, „Fortevento“, „Tieto Lietuva“, „Inventi“ ir kitos. Į „Park Town“ verslo parką „Darnu Group“ investuoja 40 mln. Eur.

Pernai 24 įmones vienijančios grupės „Darnu Group“ pajamos siekė 52,4 mln. Eur ir buvo penktadaliu didesnės nei 2016-aisiais. Šiemet į įvairias veiklos sritis bendrovė investuoja beveik dvigubai daugiau nei 2017 metais (38 mln. eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)