„Kasdien geriname klientų patirtį. Plečiame kokybiškų prekių asortimentą, tobuliname aptarnavimą ne tik el. erdvėje, bet ir investuojame į logistiką bei tinklo plėtrą. Atidarydami parduotuvę tesime pažadą klientams ir suteikiame galimybę prekes gauti dar tą pačią dieną, taip taupyti savo laiką ir pinigus. Aštuonis iš dešimties užsakymų dabar paruošiame tą pačią dieną. Džiaugiamės, kad šiuo privalumu dabar galės pasinaudoti ir panevėžiečiai“, - pranešime cituojamas „Pigu.lt“ generalinis direktorius Dainius Liulys.

Išmanų kainų pavaizdavimą Panevėžio parduotuvėje užtikrina moderni naujovė - elektroninės kainų etiketės. Tokį sprendimą pirmieji Baltijos šalyse pristatė „Pigu.lt“, atidarydami pirmąja savo fizinę parduotuvę Vilniuje. Dabar ši naujovė diegiama visose naujose atidaromose „Pigu.lt“ tinklo parduotuvėse.

Pasak pranešimo, „Babilone“ atidaryta „Pigu.lt“ parduotuvė yra penktoji tinkle. Tokie prekių atsiėmimo centrai, kuriuose galima gyvai apžiūrėti populiariausias prekes bei apsipirkti vietoje, veikia jau visuose didžiuosiuose šalies miestuose.

„Galimybę prekes užsisakyti internetu, o atsiimti mūsų parduotuvėse renkasi didžioji dalis miestų, kuriuose yra „Pigu.lt“ parduotuvės, gyventojų. Vidutiniškai klientą aptarnauti trunka vos 5 minutes, švenčių laikotarpiu - apie 10 minučių. Palyginus su praleidžiamu laiku prekybos centre, kuris vidutiniškai trunka ne mažiau nei 30 minučių, mes klientams užtikriname patogų apsipirkimą ir taupome jų brangų laiką, kurio vertė ypač kyla artėjant didžiosioms metų šventėms“, - sako D. Liulys.

Pasak bendrovės, parduotuvės Panevėžyje atidarymas - tik dalis „Pigu.lt“ plėtros planų. Lapkritį Vilniuje bus atidarytas specializuotas baldų sandėlis, kuris užtikrins kokybišką sandėliavimą baldams bei garantuos pristatymą jau kitą dieną net 30 procentų didesniam prekių asortimentui.

„Šiandien el. parduotuvės asortimentą sudaro apie 18 tūkst. baldų. Ir kiekvieną mėnesį šią kategoriją papildo apie 1000 naujų modelių. Planuojame, jog 7 iš 10 baldų užsakymų pristatysime klientams jau kitą dieną po užsakymo. Tai didžiulis privalumas ne tik panevėžiečiams, bet ir visos Lietuvos gyventojams“, - sako „Pigu.lt“ generalinis direktorius D. Liulys.

„Pigu“ grupė, kuriai priklauso internetinės parduotuvės „Pigu.lt“ Lietuvoje, „220.lv“ Latvijoje ir „Kaup24.ee“ Estijoje, yra didžiausias el. prekybos rinkos dalyvis Baltijos šalyse. Nuo 2015 m. „Pigu“ grupę valdo viena didžiausių Centrinės ir Rytų Europos privataus kapitalo investicijų bendrovė MCI. Tai pirmoji ir kol kas vienintelė Lietuvos įmonė, patekusi tarp sparčiausiai augančių penkių didžiausių Vidurio Europos technologijų įmonių ketverius metus iš eilės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)