„Aukcionų metu viešai pasiūlysime įsigyti turtą, kurio dėl įvairių priežasčių nenaudojame įmonės veikloje. Dalis jo yra netinkamos techninės būklės, kita dalis - nereikalinga tiesioginei veiklai vykdyti. Jo saugojimas, priežiūra, sandėliavimas kainuoja, tad perteklinio turto atsisakome siekdami optimizuoti įmonės veiklą ir sumažinti kaštus. Tai vienas iš daugelio pastaruoju metu vykdomų žingsnių, siekiant transformuoti įmonę į skaidriai ir efektyviai veikiančią organizaciją“, - sako „Kelių priežiūros“ generalinis direktorius Darius Aleknavičius.

Bendra aukcionuose parduodamo turto vertė, skaičiuojant pagal pradinę siūlomą kainą, siekia beveik 250 tūkst. eurų, praneša „Kelių priežiūra“.

Tarp parduodamo turto - transporto priemonės (lengvieji automobiliai, sunkioji technika ir kt.), įvairūs įrenginiai (žoliapjovės, krūmapjovės, pjūklai ir kt.), buitinė technika ir elektronika (kompiuteriai, spausdintuvai, buitinė technika ir kt.), kita įranga ir daiktai.

Tarp vertingiausių parduodamų daiktų - įvairios būklės transporto technika (traktoriai, krautuvai, autogreideriai, buldozeriai, sniego valytuvai ir pan.), lengvieji automobiliai, kurių pradinės siūlomos kainos vidutiniškai svyruoja tarp 500 ir 5000 eurų. Naudotą elektroninę ir buitinę techniką aukcione siūlome įsigyti nuo 1 euro.

Pirmasis aukcionų etapas vyks šių metų spalio 10-24 dienomis (įskaitytinai) „Kelių priežiūros“ Rytų, Šiaurės rytų, Šiaurės vakarų, Vakarų, Centro regionų ir Automagistralės administracinių pastatų pasitarimų patalpose. Pakartotiniai neparduoto turto aukcionai bus organizuojami spalio 24-lapkričio 2 dienomis. Apžiūrėti aukcione parduodamo turto interesantai kviečiami įvairiomis datomis spalio mėnesį (konkretus laikas priklauso nuo regiono).

Turtas, kurio pradinė siūloma kaina siekia 1000 ir daugiau eurų, bus parduodamas per elektroninį varžytinių portalą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)