„Rūmų verslo ir mokslo bendruomenė nėra vien atskirų verslo subjektų interesams atstovaujanti organizacija. Rūmuose steigiamas Verslo kompetencijų ir paslaugų centras, kuriame paslaugas teikia tiek Rūmų ekspertai, tiek mūsų bendruomenės nariai, padės Vilniaus ir Alytaus regionų įmonėms atverti naujas rinkas užsienyje, rasti naujus partnerius tiek Lietuvoje, tiek ir kituose pasaulio regionuose. Tikimės, kad p. R. Vaičiūnienė sėkmingai įgyvendins ir vystys Verslo kompetencijų ir paslaugų centro projekto veiklą“, – pažymi Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Prezidentas Sigitas Leonavičius.

p. R. Vaičiūnienė turi ilgametę aukščiausio lygio vadovų veiklos patirtį, ji dirbo finansų direktore Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje SUGIHARA, buvo UAB „Ieva“ direktorė, UAB „Eurofarmacijos vaistinės“ finansų departamento direktorė, UAB „Aljansas AIBĖ“ finansų direktorė, vykdančioji direktorė, Valdybos narė.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Verslo kompetencijų ir paslaugų centro vadovė R. Vaičiūnienė taip pat rezidavo Helsinkyje, kur bendradarbiavo su Suomijos konsultacijų bendrove FCG ir bendrove Civitta International.

Ponios Vaičiūnienės 2007 metais įkurtos UAB „RV FINANSAI“ klientai buvo „Jungtiniai leidiniai“ (United Magazines Group); VP Grupė, nekilnojamojo turto įmonės; „Omnitel“, „Ragutis“ (Olvi Group); JSC „Anis“, „Medimeta“, „Artva“, „Biuro mašinos“, „Orivas“; mažmeninės prekybos tinklas AIBĖ; „Aibė holding“ įmonių grupė ir kt. Ji taip pat yra Vilniaus Gedimino technikos universiteto Finansų inžinerijos katedros įmonių bei verslo finansų dėstytoja.

„Naujas Rūmų Verslo kompetencijų ir paslaugų centras esamiems ir būsimiems bendruomenės nariams pasiūlys platų paslaugų spektrą. Atstovavimas, informacijos apie rūmų narį teikimas užsienio įmonėms, verslo partnerių paieška, konsultacijos teisės, mokesčių, ES finansavimo pritaikymo ir eksporto plėtros bei kitais klausimais – tik maža dalis paslaugų, kurias gauna ir gaus Rūmų nariai. Mano patirtis, tikiuosi, padės esamiems ir būsimiems Rūmų bendruomenės nariams gauti maksimalią naudą iš jiems individualiai sukurtų paslaugų planų“, – sako p. R. Vaičiūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją