„Lietuvos krematoriumas“ taip pat bus atsakingas už kol kas vienintelio šalies krematoriumo, esančio Kėdainiuose, veiklą, pranešė bendrovė.

„Iki šiol įmonių grupė „K2 LT“ buvo labiau tapatinama su Kėdainių krematoriumu, tad paslaugų diversifikavimas - planuotas bendrovės strateginis žingsnis, siekiant prisitaikyti tiek prie konkurencinės aplinkos, tiek atsižvelgiant į žmonių poreikius, tiek siekiant atskirti veiklas - pagarbų ritualinį kremavimą ir laidojimo paslaugas.

„K2 LT“, kaip įmonių grupė, valdys du prekės ženklus - „Lietuvos krematoriumą“ ir „Rekviem“, o atskiras su laidojimu susijusias paslaugas užtikrins kiekvienas iš prekės ženklų, turintis aiškią misiją ir detalizuotas paslaugas. Neabejoju, kad toks paslaugų atskyrimas įneš daugiau aiškumo ir naudos žmonėms“, - pranešime pokyčius komentuoja „K2 LT“ vadovas Vytenis Labanauskas.

„Lietuvos krematoriume“ atliekamas pagarbus ritualinis kremavimas - tai reiškia, kad su velioniu elgiamasi pagarbiai, atsižvelgiant į jo ar artimųjų pageidavimus, tradicijas, gyvenimo filosofiją ar religines pažiūras. Artimiesiems suteikiamos visos galimybės dalyvauti, stebėti ir palydėti velionį į paskutinę kelionę, o neturint galimybės - nuotoliniu būdu stebėti iš bet kurios pasaulio vietos, taip pat išduodami visi reikiami dokumentai ir garantijos, mat visas procesas yra filmuojamas, dokumentuojamas bei fiksuojamas nepertraukiamai veikiančia monitoringo sistema. Pagarbus ritualinis kremavimas vykdomas naudojant tik sertifikuotą kremavimo įrenginį, o kremavimo procesas, vykstantis trimis etapais, trunka apie 2,5-3 val.

Įmonių grupė „K2 LT“ kremavimo paslaugas Lietuvoje pradėjo teikti 2011 metais. Pernai bendrovė išplėtė paslaugų spektrą, siūlydama ritualines laidojimo paslaugas bei įvesdama naują - laidotuvių ceremonijų planuotojo - pareigybę.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)