Savo ilgametę patirtį vidaus audito valdymo srityje ji sukaupė dirbdama Aplinkos ministerijoje. L. Jakštienė šiose pareigose pakeičia Živilę Perednę, kuri nuo šių metų rugpjūčio yra motinystės atostogose.

„Savo profesinėje veikloje visuomet pasikliauju nuostata, kad yra geresnis būdas problemai išspręsti, tereikia jį rasti. Manau, kad šis požiūris bus naudingas ir naujose pareigose, padedant organizacijai siekti jos strateginių tikslų“, - sako „Vilniaus vandenų“ vidaus audito skyriaus vadovė L. Jakštienė.

Bendrovės generalinio direktoriaus Mariaus Švaikausko teigimu, priimant sprendimą dėl L. Jakštienės darbo įmonėje, imponavo progresyvus kandidatės požiūris į komandinio darbo ir asmeninės atsakomybės balansą.

„Tikiu, kad naujoji vadovė savo profesionalumu, įgytu viešojo sektoriaus vidaus kontrolės srityje, dar labiau sustiprins įmonės vadovų gretas“, - sako M. Švaikauskas.

L. Jakštienė Vilniaus universitete yra baigusi Ekonominės informatikos bakalauro ir magistro studijas, taip pat įgijusi vidaus auditorės ir viešųjų juridinių asmenų auditorės atestatus

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)