„Sprints Capital“ yra Jungtinėje Karalystėje registruotas technologijų specialistų iš Švedijos valdomas investicinis fondas. Jo komanda turi patirties vystydama didelius ir pelningus interneto prekybos ir mainų projektus, tokius kaip „Blocket“ Švedijoje ir „Avito“ Rusijoje.

„Dėl įspūdingo augimo ir patrauklaus finansinio profilio gavome kelių investicinių fondų pasiūlymus. Užuot vaikęsi geriausios kainos, nusprendėme ieškoti būsimų valdybos narių su mums svarbiomis kompetencijomis, taip siekdami dar labiau sustiprinti savo komandą. Džiaugiuosi galėdamas pasakyti, jog pagrindinis šio etapo investuotojas „Sprints Capital“ pranoko mūsų lūkesčius ir tapo puikiu partneriu“, - sakė „Vinted“ generalinis direktorius Thomas Plantenga.

Šiame investicijų etape dalyvavo ir Fabrice'as Grinda, kurį „Forbes“ neseniai paskelbė aktyviausiu ir sėkmingiausiu pasaulio verslo angelu.

Šiuo metu „Vinted“ veikia 9 šalyse, o ypač didelę rinkos dalį užima Prancūzijoje, kur platformoje įvykdoma per 80 proc. suaugusiųjų ir vaikiškų drabužių mainų. Įmonė veiklą vykdo iš biurų Vilniuje, Berlyne, Varšuvoje ir Prahoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)