Šiais metais kompanija prognozuoja gausianti 110 mln. eurų pajamų, o šiuo metu užsakymų portfelyje ji turi sukaupusi darbų už 140 mln. eurų.

„2017 metais „Mitnija“ 91 proc. pajamų gavo iš privačių, 9 proc. - iš viešojo sektoriaus užsakymų. Šiais metais privačių užsakymų dalis „Mitnijos“ portfelyje dar labiau didės. Prognozuojama, kad 97 proc. pajamų 2018 metais „Mitnija“ gaus iš privačių, 3 proc. - iš viešojo sektoriaus užsakymų“, - teigiama pranešime.

„Mitnijos“ generalinis direktorius Julius Gendvilis teigia, kad 2018-2019 m. kompanija planuoja tvarų, subalansuotą augimą, tikisi išlaikyti lyderės pozicijas Lietuvoje ir plėsti veiklą stabiliose kitų Europos šalių rinkose.

„Kaip ir anksčiau, „Mitnija“ imsis tik pelningų užsakymų, įmonės pinigų srautai bus teigiami, o statybos projektų rizikos kontroliuojamos profesionaliai ir laiku. Mes toliau plėsime veiklą Jungtinėje Karalystėje ir Latvijoje, projektavimo ir statybos paslaugą, efektyvinsime vidinius procesus, taip pat dar didesnį dėmesį skirsime darbų saugai ir aplinkosaugai“, - sako J. Gendvilis.

Šiuo metu „Mitnija“ kartu su Latvijos statybos bendrove „Merks“ stato „Akropole“ prekybos ir pramogų centrą Rygoje, nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „MG Valda“ stato verslo ir visuomeninės paskirties kompleksą naujai kuriamame „Paupio“ rajone, taip pat tęsia projektavimo ir statybos darbus NATO ir JAV kariuomenei modernizuojant Lietuvos ir Latvijos karinių oro pajėgų aviacijos bazes Šiauliuose ir Lielvardėje (Latvija).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)