Prieš 16 metų pasirodžiusios patogios klumpės iš putplasčio iš karto tapo ginčų objektu – jos neabejotinai buvo vienos bjauriausių batų pasaulyje.

Nepaisant neišvaizdaus šios avalynės dizaino, daugybę žmonių nuliūdino žinia, jog netrukus bus uždarytas paskutinis šios gamintojos fabrikas. Tačiau „Crocs“ savo gerbėjus patikino, kad tai nereiškia jų pamėgtos avalynės pabaigos, rašo „The Independent“.

Kai rugpjūčio 7 dieną savo metų ketvirčio pranešime įmonė paskelbė uždaranti savo gamyklą, daugybė žmonių tai suprato kaip ženklą, kad „Crocs“ netrukus taps praeitimi.

„Ar tikrai po visko, ką kartu ištvėrėme, „Crocs“ turi drąsos užsidaryti? Mano širdis verkia“, – kažkas parašė socialiniame tinkle „Twitter“.

„Išgelbėkite mūsų „Crocs“, – maldavo kitas.

Nepaisant plačiai pasklidusio įsitikinimo, kad užsidaro visa organizacija, „Crocs“ informavo interneto vartotojus, kad yra ne taip.

„Klaidingas pavojaus signalas: mes niekur nedingsime“, – atsakydama vienam sunerimusiam pirkėjui rašė įmonė.

„Nusiraminkite, #CrocNation. Mūsų ateitis ir toliau bus šviesi, ryški ir spalvinga, kaip visada“, – tikino „Crocs“.

Anot pranešimo, skirto įmonės pajamoms 2018 metų antrajame ketvirtyje apžvelgti, „Crocs“ uždaro savo paskutinę gamyklą, kad „supaprastintų verslą ir pagerintų pelningumą“.

Toks sprendimas buvo paskelbtas po to, kai antrajame šių metų ketvirtyje jau buvo uždarytos „Crocs“ gamyklos Meksikoje.

„Crocs“ pareiškė, kad trečiajame ketvirtyje savo pajamas nuo maždaug 240 mln. dolerių sieks padidinti iki 250 mln. dolerių. Pernai per tokį patį laikotarpį ji gavo 243,3 mln. dolerių pajamų.

Anksčiau šiais metais „Crocs“, bendradarbiaudama su britų dizaineriu Christopheriu Kane`u, pristatė savąją aukštakulnių versiją. Basutės, pavadinimu „Women’s Cyprus V Heel“, „Crocs“ svetainėje šiuo metu yra išparduotos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)