Projektą plėtoja uždaroji akcinė bendrovė „Islandijos 9“, kurios vadovas ir vienas iš akcininkų yra teniso entuziastas Mažvydas Beiga, 2017 m. pasitraukęs iš logistikos verslo ir pradėjęs veiklą sporto paslaugų srityje.

„Tenisą žaidžiu jau daugiau nei 10 metų ir dabar Kaune matau nišą teniso ir kitoms rakečių sporto pramogoms, todėl kartu su partneriais ėmėmės bendro projekto – plėtoti teniso pramogų kompleksą. Ilgai ieškojome tinkamos vietos, o Islandijos g. mums pasirodė patraukli dėl gero matomumo ir patogaus susisiekimo“, – komentavo M. Beiga.

Planuojama, kad Mažosios teniso arenos statybos darbai prasidės šiemet rudenį, o arenos atidarymas įvyks kitų metų vasarą. Numatomas Mažosios arenos plotas siekia 2 516 kv. m, iš kurių 1 980 kv. m bus skirta teniso salei, kurioje planuojami trys kortai. Likęs plotas bus skirtas dušams, persirengimo kambariams, pirties zonai ir treniruočių erdvėms, kur vyks jogos ir aukšto intensyvumo užsiėmimai grupėms.

Teniso pramogų komplekso vizualizacija

„Mūsų projekto vizija yra sukurti aukščiausio lygio rakečių sporto šakų kompleksą Kaune, patogų žaisti tenisą, skvošą, padelio tenisą, badmintoną. Norime, kad atvykę svečiai čia turėtų įdomios ir įvairios veiklos visai dienai, o išėję norėtų sugrįžti. Dėl to planuojamos kloti profesionaliems žaidėjams tinkamos dangos, žaidėjų akių nevarginantis apšvietimas, taip pat ir papildomos paslaugos, tokios kaip masažai, kineziterapeuto konsultacijos. Komplekse taip pat bus kavinė, sporto prekių parduotuvė ir kitos įprastos paslaugos“, – pasakojo M. Beiga.

Įgyvendinus Mažosios teniso arenos projektą numatomos Didžiosios arenos statybos, kurioje planuojami 6 teniso, 4 skvošo ir 2 padelio teniso aikštelės, sporto prekių parduotuvė, vaikų kambarys, restoranas, SPA, sporto salė ir 4 lauko teniso aikšteles.

Skaičiuojama, kad bus sukurtos mažiausia 8 darbo vietos. Artimiausiu metu Mažosios arenos pavadinimas gali pasikeisti priklausomai nuo partnerystės su kitais prekių ženklais.

Mažąją teniso arena projektavo UAB „SIMPER”, interjero dizainą kūrė Jungtinės Karalystės bendrovė „Sparcstudio Ltd.”.

Teniso pramogų komplekso vizualizacija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)