Kauno oro uostui nuo rugpjūčio 9 dienos vadovaus užsienio investicijas skatinančios agentūros „Investuok Lietuvoje“ projektų vadovas Karolis Matulaitis, o Palangos – nuo liepos 27 dienos – bendrovės „Brigama“ komercijos vadovas Andrius Daujotas, pranešė tris oro uostus valdanti bendrovė Lietuvos oro uostai.

„Mūsų vizija – ilgainiui tapti dažniausiai keleivių ir partnerių pasirenkamu oro uostų tinklu regione. Viliuosi, kad nauji Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų vadovai, savo srityje sukaupę ilgametę patirtį, dar labiau sustiprins mūsų pajėgas ir padės įgyvendinti šį įmonės siekį“, – pranešime spaudai teigia Lietuvos oro uostų vadovas Marius Gelžinis.

D. Čiuplys taip pat yra dirbęs bendrovėse „Baltic Amber Solutions“, banke „Snoras“, „Forbis JSC“, „Intersurgical JSC“, „Bureau Veritas“, „Kitron“. K. Matulaitis yra dirbęs bendrovėse „Civitta“ ir „Locatory“, o A. Daujotas yra buvęs savivaldybės įmonės Šiaulių oro uostas direktorius ir valdybos pirmininkas, dirbo bendrovėse „Fortum Klaipėda“, „Logintra“, „Klaipėdos smeltė“, Saugios laivybos administracijoje ir Klaipėdos jūrų uosto direkcijoje.

Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostai pernai aptarnavo 5,2 mln. keleivių ir 55 tūkst. skrydžių. Lietuvos oro uostų grynasis pelnas 2017 metais siekė beveik 2,5 mln. eurų. Tikimasi, kad šiemet įmonės pelnas pasieks apie 6,2 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)