Įmonė aktyviai ieško aukštos kvalifikacijos informacinių technologijų specialistų ir inžinierių. Jie papildys esamą komandą, kurios atsakomybių spektras itin platus – nuo automatizavimo iki imitacinio modeliavimo.

„Kaune sukūrėme daugiafunkcinį kompetencijų centrą, o kai kurios įmonių grupės funkcijos bus atliekamos būtent tik Lietuvos padalinyje. Pirminis šio centro tikslas buvo prisidėti prie bendrovės projektų Šiaurės Europoje, tačiau dabar matome dar didesnį šio centro potencialą ir naujas galimybes prisidėti prie projektų visoje Europoje, Šiaurės Amerikoje ir Kinijoje,“ - pranešime cituojamas „TGW Northern Europe“ generalinis direktorius Andy Smith.

„TGW Logistics Group“ kuria ir diegia individualius automatinių logistikos sandėlių sprendimus tokioms įmonėms kaip „Amazon“, „Coca Cola“, „Adidas“, „Mango“, „Karcher“, ASDA ir daugybei kitų įvairaus dydžio kompanijų visame pasaulyje. Šiuo metu įmonių grupėje dirba virš 3,2 tūkst. darbuotojų.

„TGW Limited“ Lietuvos filialo vadovas Danas Kreivaitis sako, kad įmonė Lietuvoje mato dideles galimybes rasti kvalifikuotų angliškai kalbančių specialistų, kurie turi didelį norą augti ir tobulėti.

Anot VšĮ „Investuok Lietuvoje“ vadovo Manto Katino, sparti „TGW Logistics Group“ plėtra Lietuvoje byloja apie augantį šalies inžinierinį ir IT potencialą. „Džiugu matyti, kad Lietuvoje steigiami pasaulinio masto įmonių padaliniai diegia ateities ekonomikos procesus, kurie remiasi vis didėjančia automatizacija“, – teigia M. Katinas. „Šiems naujos kartos centrams patikimos motininėms įmonėms itin svarbios užduotys. „TGW Logistics Group“ atveju kalbama apie darbą su stambiais projektais ne tik Europos, bet ir Kinijos rinkoje. Tai parodo aukštą pasitikėjimą specialistais, kuriuos sėkmingai parengia mūsų švietimo sistema“.

Šiuo metu „TGW Limited“ Lietuvos filialas jau visiškai įsikūrė Kaune naujame A+ klasės biurų pastate „River Hall“ Jonavos gatvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)