Užbaigtas sandoris ir pokyčiai vadovybėje padės dviem įmonėms suvienyti jėgas Marijampolės regione. Tai leis joms dar efektyviau planuoti ir vykdyti čia reikalingus darbus, toliau gerinti regiono miestuose - Kalvarijoje, Kazlų Rūdoje, Marijampolėje, Šakiuose ir Vilkaviškyje - teikiamų paslaugų kokybę.

„Naujasis „Marijampolės švaros“ vadovas, sukaupęs solidžią patirtį atliekų tvarkymo sektoriuje, puikiai išmano jo specifiką. Tai leis įmonėms sujungti vietos specialistų Marijampolės regione sukauptą patirtį ir modernias atliekų tvarkymo technologijas, gerosios praktikos pavyzdžius. Taip galėsime optimizuoti darbus, efektyviau paskirstyti turimus išteklius ir nuosekliai gerinti regione teikiamų paslaugų kokybę“, - sako „Ecoservice“ generalinė direktorė Daiva Skrupskelienė.

„Marijampolės regionas pelnytai gali didžiuotis pasiekimais aplinkos ir atliekų tvarkymo srityse. Bendrovėms suvienijus pajėgas, atsakomybė už švaros palaikymą Marijampolės regione atsidurs ilgametę patirtį tiek regione, tiek ir visoje šalyje turinčiose rankose. Dalinsimės sukaupta patirtimi, sieksime toliau kelti kartelę aukštyn ir tapti švariausiu regionu Lietuvoje“, - sako „Marijampolės švaros“ generalinis direktorius Robertas Beržinskas.

Pastaruoju metu „Marijampolės švara“ surenka rūšiuotas atliekas Marijampolės ir Kalvarijos savivaldybėse. Bendrovė taip pat užsiima teritorijų valymu ir priežiūra, žaliųjų plotų priežiūra, siūlo konteinerių nuomos ir kitas paslaugas. „Ecoservice“ Marijampolės regione vykdo buitinių atliekų surinkimą Kazlų Rūdoje, Vilkaviškyje, Marijampolėje, Šakiuose ir Kalvarijoje, taip pat - rūšiuotų atliekų surinkimą Kazlų Rūdoje ir Vilkaviškyje.

Marijampolės regioną šiuo metu aptarnauja 57 „Ecoservice“ darbuotojai. Bendrovėje „Marijampolės švara“ šiuo metu dirba 90 darbuotojų.

Likusios 33,69 proc. „Marijampolės švaros“ akcijų priklauso Marijampolės savivaldybei.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)