Fondas šias akcijas įsigijo rusėjo pabaigoje, tačiau vėliau gavo papildomą informaciją, kad dėl to reikia pateikti prašymą Konkurencijos tarybai, Eltai sakė "BaltCap Management" investicijų vadovas Darius Kraučiūnas.

Rugsėjo pabaigoje skelbta, jog akcijas įsigijo "Baltic Investment Fund" fondai, ir nedetalizuota, kad jas perka šių fondų šeimai priklausantis mažų ir vidutinių įmonių fondas "Baltic SME Fund".

"Voira" valdo specializuotą 10 parduotuvių "Žaislų planeta" tinklą, o rugpjūčio mėnesį atidarė pirmąją žaislų, vaikiškų rūbelių ir reikmenų kūdikiams parduotuvę "Kids Planet".

Bendrovė atstovauja daugiau nei 30 skirtingiems gamintojams bei veikia visose trijose Baltijos šalyse. 2004 metais "Voiros" pardavimai viršijo 10 mln. litų.

"Baltic Investment Fund" grupės fondai investuoja Baltijos šalyse nuo 1995 metų, šiuo metu yra investavę į įmonę "Daily Service" ir kitas.

Estijos "Suprema Securities" valdo 74 proc. "Baltcap Management" investicijų paketą, "CapMan" yra 20 proc. "Baltcap Management" akcijų paketo valdytoja, pati bendrovė turi 6 proc. savo akcijų.

"Baltcap Management" vadovauja Baltijos šalių investicijų fondo privataus kapitalo grupei ir valdo tris "Baltic Investment Fund" fondus.

Iš viso "Baltcap Management" jau yra įvykdžiusi 27 investicinius projektus, o šiuo metu vykdo 13 investicinių projektų įvairiose Baltijos šalių kompanijose.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją