Jos atstovai skaičiuoja, kad pastaruosius penkerius metus įmonės apyvarta kasmet augo vidutiniškai 20 proc., o šiemet pasieks rekordinę 44 mln. eurų ribą.

Klaipėdos LEZ įsikūrusi įmonė UAB „RETAL Baltic“, gamina skaidrią, spalvotą ir metalizuotą A-PET plėvelę, naudojamą maisto bei kitų produktų pakuočių gamybai, bei HDPE butelių kamštelius, naudojamus PET butelių sandarinimui. Pernai bendrovė pagamino ir ES bei Afrikos šalių klientams pardavė 12 tūkst. tonų A-PET plėvelės ir 2,5 mlrd. vienetų HDPE kamštelių.

RETAL Grupės įmonėse Lietuve dirba daugiau, nei 600 specialistų. Klaipėdoje veikiančiose "RETAL Baltic" ir „NEO GROUP“ – beveik 400, o Lentvaryje ir Vilniuje – daugiau nei 200 darbuotojų.

RETAL
Visoje „Retal Industries“ grupėje, kurios buveinė yra Limasolyje (Kipras), dirba daugiau, nei 2800 žmonių 23 gamyklose, veikiančiose 12 šalių. Kompanijos gaminama produkcija tiekiama klientams iš 60 pasaulio šalių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)