Palangos policijos komisariato vadovo Algirdo Budgino teigimu, situacija Palangoje laikui bėgant nesikeičia, pranešimai gaunami dėl tų pačių priežasčių iš tų pačių naktinių klubų.

„Nuo metų pradžios viena vieta lyderiauja, tai yra apie 30 pranešimų iš tos vietos. Kad būtų objektyvu, mes padarėme trijų metų, 2014–2016 m., analizę. Pasižymi tos pačios pasilinksminimo vietos. Siekdami šalinti tuos pranešimus, mažinti jų skaičių, kad situacija būtų geresnė, kreipėmės į savivaldybę, kad priimtų tam tikras priemones“, – LRT TELEVIZIJAI komentavo A. Budginas.

Pasak Palangos policijos komisariato vadovo, daugiausia pranešimų gaunama dėl triukšmo, neblaivių asmenų, vagysčių, muštynių ir panašiai.

Reaguodama į policijos skundą Palangos savivaldybė susitiko su naktinių klubų ir barų savininkais ir paprašė iki liepos 3 d. pateikti veiksmų planą, kaip jie sieks užtikrinti viešąją tvarką ir saugumą savo įmonių teritorijoje ir aplink ją. Nepavykus rasti sprendimo savivaldybė žada apriboti alkoholio licencijos laiką nuo 24 val. iki 8 val. ryto.