Dan Strömberg „Telia Lietuvos“ vadovo pareigas pradeda eina šiandien, 2018 m. liepos 4 dieną.

„Nekantrauju priimti šį iššūkį bei grįžti atgal į Lietuvą, kur anksčiau praleidau kelerius metus. Man išties patinka ši šalis ir aš tikiu, kad savo veikloje turime daug neišnaudotų skaitmeninimo, paslaugų apjungimo bei technologinių inovacijų galimybių, padarytų mūsų klientų gyvenimą paprastesnį ir patogesnį“, – pranešime cituojamas Dan Strömberg.

„Laikausi nuomonės, kad 4-5 metai yra optimalus laikotarpis vadovui, todėl nusprendžiau imtis naujų idėjų ir iššūkių, nes esu tikras, kad sparti „Telia Lietuvos“ plėtra ir toliau tęsis. Labai dėkoju komandai, visiems mūsų klientams ir partneriams“, – sakė Kęstutis Šliužas.

Danas Strömbergas
Naujasis „Telia Lietuva“ vadovas Dan Strömberg nuo 2016 m. sausio ėjo „Telia Eesti“ vadovo pareigas. Prieš tai (2013-2015 m.) jis vadovavo „Omnitel“ Lietuvoje, o 2009-2012 m. buvo „Telia“ plačiajuosčio ryšio verslo Danijoje vadovas. Per 25 metus „Telia Company“ bendrovėje dirbdamas vadovaujamą darbą jis sukaupė didžiulę mobiliojo, plačiajuosčio ryšio ir IT patirtį bei verslo žinias iš įvairių rinkų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)