N. Numavičiaus 100 proc. kontroliuojamas holdingas Nyderlanduose „Metodika B. V.“ nuo šiol atliks šeimos biuro funkcijas, kurias iki šiol vykdė „Talka LT“.

Holdingui Nyderlanduose vadovaus Nerijus Maknevičius, iki šiol ėjęs Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ direktoriaus pareigas.

„Aiškaus ir apibrėžto šeimos biuro veiklos modelio pasaulyje nėra, todėl kiekvienas šeimos biuras yra pritaikomas konkrečios šeimos poreikiams. Nyderlanduose jau ne vienerius metus veikia p. Numavičiaus kontroliuojamas holdingas „Metodika B.V.“, po kuriuo yra esminiai su p. Numavičiumi susiję verslai, ši jurisdikcija yra mums gerai pažįstama, todėl „Metodikoje“ šalia holdingo veiklos pridurti šeimos biuro funkcijas yra paprasčiau ir efektyviau nei turėti atskirą šeimos biurą Lietuvoje.

Nyderlanduose naujai kuriamas šeimos biuras bus atsakingas už su p. Numavičiaus asmeniniu turtu susijusios informacijos srautų valdymą, taip pat teiks konsultacijas gerovės perdavimo planavimo, rizikų valdymo, teisiniais ir kitais klausimais“, - pranešime cituojamas Nerijus Maknevičius, „Metodika B.V.“ vadovas.

Paskutiniais rekvizitai.lt duomenimis, 2018 m. gegužės mėn. „Talka LT“ dirbo 9 darbuotojai. Vidutinis mėnesio atlyginimas – 7389 eurų prieš mokesčius.

2013 m. Nyderlanduose įsteigta „Metodika B.V.“ netiesiogiai kontroliuoja „Vilniaus prekybą“ bei „NDX energiją“.

„Vilniaus prekyba“ per antrines įmones „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Ermitažas“ ir „Akropolis group“ valdo prekybos centrus, vaistinių tinklus bei NT vystymo ir nuomos įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje, Ukrainoje ir Švedijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (407)