Kasmet apdovanojimai pritraukia ne tik stipriausius startuolius iš visos Europos, bet ir svarbiausius investuotojus, kurie pagerbia geriausius metų verslo angelus, įmonių vadovus, žaliųjų technologijų, dirbtinio intelekto, kibernetinio saugumo ir daugybės kitų sričių inovatorius, rašoma bendrovės išplatintame pranešime spaudai.

„Europas“ apdovanojimų finalininkus rinko maždaug 10 tūkst. technologijų industrijos specialistų ir per 30 ypatingų „Europas“ apdovanojimų Patariamosios tarybos narių. Daugiau nei 30-ies nominacijų laimėtojai bus paskelbti liepos 3 d. Londone, apdovanojimų ceremonijos metu.

TransferGo“ vadovas ir vienas įkūrėjų Daumantas Dvilinskas teigia, kad ši nominacija dar kartą parodo, kad, turint viziją, lietuvių idėjos gali išsikovoti vietą tarp pažangiausių Europos ir pasaulio įmonių ir pirmauti inovacijų kūrime.

„Drauge su komanda siekiame pakeisti tarptautinių finansinių perlaidų supratimą ir daugiau nei pusei milijono klientų suteikti greitas ir patogias paslaugas. Per mėnesį sulaukiame per 30 tūkst. naujų vartotojų ir per praėjusius metus paaugome dvigubai – tad ši nominacija leidžia įsitikinti, kad judame teisinga linkme ir žaidžiame vienoje lygoje su kitais įprastas industrijas iš pamatų keičiančiais startuoliais“, – pasakoja D. Dvilinskas.

Nuo 2009 m. vykstantys kasmetiniai „Europas“ apdovanojimai buvo įkurti vieno įtakingiausių asmenų technologijų industrijoje – rašytojo ir „TechCrunch“ redaktoriaus Mike Butcher. Nuo to laiko apdovanojimai bei drauge vykstanti konferencija tapo technologijų bendruomenės standartu ir vienu žymiausiu įvertinimu startuolių ekosistemoje. Už savo indėlį į technologijų industriją ir žurnalistiką Mike Butcher buvo įtrauktas į prestižinį Karalienės gimtadienio sąrašą, kuriame savo pavardę išvysta tik labiausiai Didžiajai Britanijai nusipelnę žmonės.

„TransferGo“ yra sėkmingiausias pastaraisiais metais itin gyvybingos Lietuvos finansinių technologijų startuolių ir bendrovių ekosistemos veikėjas. Įmonė šiuo metu vienija beveik 100 specialistų komandą, įsikūrusią kompanijos padaliniuose Vilniuje, Berlyne, Londone ir Varšuvoje. Iš viso „TransferGo“ paslaugas teikia 47 valstybėse ir per penkerius metus yra pritraukusi daugiau nei 20 mln. JAV dolerių investicijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)